- 3 Haziran 2015
- 57.200
- 66.408
- 4.143
Gala Sevgisinde de aynısı olmuştu birden kesilmisti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Osimhen ikna edip hem Onyedika'yı hem Lookmani getirecek o zamanOrasi farkli ama büyük koymak istiyorsan yap bunu. Ki seneye 1-2 transfer lazim olur sadece. Gidenlerin yerini dolduracaksin sadece.
Mesela icardi giderse yedek forvet felan. Iskelet ve kadro tamamlanmis olur
Adami severler bro
Onyedika bir sey diyemem ne planlandiysa. Ama ana kadron tam olur. Bundan sonraki seneler sadece gidenlerin yerlerine adam alacaksin, revizeler cok transferler gerekmiyor bunu yaptiginda. Bu cok önemli olurOsimhen ikna edip hem Onyedika'yı hem Lookmani getirecek o zaman
40 diyor bir de Lakin o 35+ KDV+ Ahmet olabilir dediğin gibi.Kesin alacaklar busefer hem de 35 milyona falan
Iraolanın sözleşmesi bitiyor6 ayda sattiklari topcularin maliyet ve satis fiyatlari. Tabi onlarin sampiyonluk derdi yok denecek kadar az.
Ekli dosyayı görüntüle 313137
Oulai istediğim topçu olduğu için tansel kolpacısına benim rağbetGelmeyecek artık bunu kabullen
Kime benziyor bu cocukYirenkyi’i forumda ilk ben yazdım Kinteh ile beraber geçen yaz inşallah alırız
27 yaşında ne 40ı abi. Normalde 20m falan kimse vermez 30 bileVillarreal boşuna hayal kurmasın. Kimse Guey'e 35-40 vermez. Bence çok iyi topçu o ayrı.
Muhtemelen her anlamda en iyiside en zoruda manzambi..Ederson çok pahalı ya maaş olarakta yani, keşke Manzambi olsa hepsinden iyi o
20 filan verilir de bırakmazlar o fiyata.27 yaşında ne 40ı abi. Normalde 20m falan kimse vermez 30 bile
Bence öyle gayet iş yapıyorİsmail Yüksek hiçbir gezegende Genduzi’den daha iyi oyuncu olamaz.