- 21 Ocak 2010
- 72.863
- 51.290
- 5.003
bi gol kacirma makinesi daha bulmak lazim fenereGs forvet aramıyor diye fb bulamıyor şu arkadaşlara bir yardımcı olalım birine salça olalım hemen gidip alsınlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bi gol kacirma makinesi daha bulmak lazim fenereGs forvet aramıyor diye fb bulamıyor şu arkadaşlara bir yardımcı olalım birine salça olalım hemen gidip alsınlar
Çapraz bağ yırtana kadar süper lig takımları için iyi sayılacak bir topçuydu. Kulüp bulamamasını o sakatlığa bağlıyorum, bitti herhalde kariyeri o sakatlık ile.Okan hocam bunu da ısrarla isteyerek aldırmıştı, 32 yaşında ve 6 aydır kulüpsüzmüş.
Orta sahada son kararı Dursun Özbek verecek haberi çok mantıklı. Hocanın istediklerini eleyecek sanırım başkan.
Bize şuan lemina tarzı defansif kesici 6 numara lazım, tüm para oraya harcanmalı. Torreira gittiğinde ikamesini o zaman alırlarAlternatif olur bu yıl. Kötü oyuncu değil. Sara Tor Lemina İlkay ve Oulai’den ikisi oynuyacak, tabi asprilla veya lang no onu becerebilirse
Osi
Barış Lang/asprilla Sane
Tor/Oulai Lemina/Sara/İlkay
Kim mesela? Onyedika mı? Yapa Gueye mi? Etkisiz eleman bize gelirlerse.Bize şuan lemina tarzı defansif kesici 6 numara lazım, tüm para oraya harcanmalı. Torreira gittiğinde ikamesini o zaman alırlar

Kim olduğunu bilmem. Defansif ve kesici 6 numara olmalı. Olai öyle bir profil değilKim mesela? Onyedika mı? Yapa Gueye mi? Etkisiz eleman bize gelirlerse.
Koşuşu bir acayip. Gerçekten korku veren bir tarzı varYirenkiyi izliyorum izliyorum çok da albenisini göremiyorum, biz bu arkadaşın ambalajına mı vurulduk acaba
Yok rnktaş 20 tane orta sahası olan marsilyayı tut demek lazıımTek alacaz dostum beğenmiyorsan lazio tut
Ben mukau zabi magassa tipi bir adamı daha çok isterimKoşuşu bir acayip. Gerçekten korku veren bir tarzı var
Bu dönemde bulmak zor. Ederson var, oda imkansız. Bu dönem kimse iyi oyuncusunu vermez. Oulai ilaç olmasa da o bölgeye ağrı kesici olur ama..Kim olduğunu bilmem. Defansif ve kesici 6 numara olmalı. Olai öyle bir profil değil
Mukauda hicbirsey yok. Gercekten bosa para harcamis oluruz.Ben mukau zabi angussa tipi bir adamı daha çok isterim