- 3 Temmuz 2012
- 139.287
- 87.786
- 5.338
Arkadaşlar hassas konuları transfer dışı konuları burda konuşun diyoruz yetkiniz yoksa adminlere yazabilirsiniz ısrarla buraya yazanları nöbetten atacagım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok geçmiş olsun rengim rabbim beterinden korusunBalık üretimhanem var ordaydım az önce sular çok fena sallandı akvaryumlarda resmen aklım çıktı Allah beterinden korusun geçmiş olsun herkese
Guam’a yerleştiğim ilk gün deprem ile uykudan uyandım. Karşımda dolap resmen sağa sola gidip geliyordu. Ben tansiyonum oynadı diye düşündüm. Sonra kız arkadaşıma baktım mutfakta hiçbir şey olmamış gibiydi. O kadar çok deprem oluyor ki kimse umursamıyor bile. Her deprem sonrası sadece tsunami uyarısı vs var mı diye check edip herkes işine bakıyor. Kimse evden dışarı bile çıkmıyordu. Çünkü evlerin hepsi o bölgede deprem ve tayfunlara göre sağlam yapılmıştı. Allah beterinden korusun geçmiş olsun.Balık üretimhanem var ordaydım az önce sular çok fena sallandı akvaryumlarda resmen aklım çıktı Allah beterinden korusun geçmiş olsun herkese
Sen savunma kardeş... Sen Ali bunu bitirsin diye dua et dur... valla ayarın yok senin harbi söylüyorum...Okan önce aldığı kupalara haram diyen kankisi acunla takılmayı poz vermeyi bi kendisi bıraksın da biz sonra aliye karşı onu savunalım
Ayrıca bu nasıl bi adam la acunla poz veriyo koça sesini çıkartamıyo ama gs taraftarlarına ayar olup üst perdeden konuşuyo
iyi bari kabizliga iyi gelirAspirin aldık doktor bey
Kardeş sende yemin ediyorum anlama zorluğu var düzeltene kadar lütfen alıntılamaSen savunma kardeş... Sen Ali bunu bitirsin diye dua et dur... valla ayarın yok senin harbi söylüyorum...
kendisini her olaya alakasiz resim ile dahil etmesi güldürüyor
Bitti dendi bu transfere de acaba ne zaman geliyor?Ajax son ana kadar Yaser Asprilla'yı ikna etmeye çalıştı ama oyuncu Galatasaray'ı tercih etti. (De Telegraaf)
2-3 güne gelecekmişBitti dendi bu transfere de acaba ne zaman geliyor?
Gs yi büyük yazalım rdasne kadar kolpa olursa olsun şu admaın gsliliği tartışılmaz ya
Ajax son ana kadar Yaser Asprilla'yı ikna etmeye çalıştı ama oyuncu Galatasaray'ı tercih etti. (De Telegraaf)
Neden yarın gelmiyor?2-3 güne gelecekmiş
25'e çıkın 30'da buluşun