Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bissouma+ Dennis olursa devre arası için çok mantıklı iş olur tabi uygun maliyetlere mesela Bissouma için 3-5 milyon bonservis -3-3.5 maaş, Denni için de 3-5 milyon + Ahmet -1 milyon maaş ile bence düze bir orta saha rotasyonu kurmuş ve devre arasını minimum maliyetle atlatmış olurduk.
anadolu külüpleri vampir gibi o paralara vermezler.

Şu kanaryasını kanadına sapladığımın evlatları ihtiyacı olmamasına rağmen bizim listeye dolanıyorlar, forvet ihtiyacları var gidip bissouma falan kim var kim yok denerler şimdi. Gerçi iyi de oluyor çeri çöpü sokuyoruz bunlara.

Bissouma+ Dennis olursa devre arası için çok mantıklı iş olur tabi uygun maliyetlere mesela Bissouma için 3-5 milyon bonservis -3-3.5 maaş, Denni için de 3-5 milyon + Ahmet -1 milyon maaş ile bence düze bir orta saha rotasyonu kurmuş ve devre arasını minimum maliyetle atlatmış olurduk.
Bu kafama çok güzel yattı

ankete diğerleri diye bir seçenek açılsa onu işaretlerdim.Her dakika bir isim sıkılıyor.En sonunda bu yönetim bizi nefes alsın yetere ikna edecek.

Dostum Dennis icin kapiyi 15 ten acarlar minimum da 12 falan olur ..
Sen boyle yazinca guzel duruyor da gercek olma ihtimali yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt