- 18 Mayıs 2011
- 22.786
- 12.394
- 1.873
20? En adını duymadığımız adamlara 35 falan istiyorlar...Totnım satar 20ye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
20? En adını duymadığımız adamlara 35 falan istiyorlar...Totnım satar 20ye
Hocam patrick viera, bellingham, yaya toure, sekou fofana, pogba duymasın1,90 lar orta saha için sıkıntı, orta saha adı üstünde ortaboylu olacak.
Önüne gelen 35 çekiyor adını duymadığımız adamlara... bissouma bence kaliteli bir oyuncu...Bissoumayi almak ultra zor bir şey değilki rtaş niye böyle dediğini anlamadım
Yaza öyle bırakıyorlardı hocam ama belki dediğin gibi şimdi 25-30 istiyorlardır20? En adını duymadığımız adamlara 35 falan istiyorlar...
Doğru Okan hoca 1.65 cm yukarisini ortasahada istemiyor1,90 lar orta saha için sıkıntı, orta saha adı üstünde ortaboylu olacak.
Tolgahan isimsel olarak hiç güven vermedi yaTolgahan - Ugarte
Burhan - Bisuma
Kime inanacağımız belli.
Aman dostum hatibo gibi tendon koprırlar, iyi ısınsınlar amanTransferde açma germe hareketlerini bırakıp aksiyona geçme vakti geldi artık yönetim :
Ekli dosyayı görüntüle 313221
AvcılarYok hocam bölge neresi
Temiziz hocamAvcılar
Bu yıl favorin kim survivordaTolgahan isimsel olarak hiç güven vermedi ya
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok kaliteli oyuncu da adamların o bölgede bolluğu var, Bissouma da sakatlık sorunu var ve sözleşmesi bitiyor max sembolik bir rakam isterler.Önüne gelen 35 çekiyor adını duymadığımız adamlara... bissouma bence kaliteli bir oyuncu...
Bıraktık o işleri genel izleyici takılıp millete sarıyorumBu yıl favorin kim survivorda
Sözlesmesi 6 aya bitiyor çokta oynatmiyorlardi daha yeni döndu herif o eski prime bissouma değil ki.Önüne gelen 35 çekiyor adını duymadığımız adamlara... bissouma bence kaliteli bir oyuncu...
Aaa bitiyo mu o zaman 10 mye bissouma çekelim abiSözlesmesi 6 aya bitiyor çokta oynatmiyorlardi daha yeni döndu herif o eski prime bissouma değil ki.
Sörvayvir mı kaldı halen yahu yıl 2026Bu yıl favorin kim survivorda