Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 17.370
- 23.902
- 2.393
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Balkonda sigara içiyorum çok güzel bir yagmur yağıyor. Mahallede huzur hakim maşallah .Nasıl yerlerde oturuyonuz agaKarşı penceremde bi genç hoparlörü açmış puan hesabı yapıyor. Gs daha şig bitene kadar 18 puan kaybeder diyo eyüpü yenerlerse bizi yendikleri hafta liderlermiş
Tjklı birinin ligten hala umudunun olması ne alaka lanKarşı penceremde bi genç hoparlörü açmış puan hesabı yapıyor. Gs daha şig bitene kadar 18 puan kaybeder diyo eyüpü yenerlerse bizi yendikleri hafta liderlermiş
Bu karşıdaki genç çok sıkıntılı kar yağarken bile hep camda hoparlörde konuşuyo. Odada camı açıp oturuyor, full hoparlör + sigaraBalkonda sigara içiyorum çok güzel bir yagmur yağıyor. Mahallede huzur hakim maşallah .Nasıl yerlerde oturuyonuz aga
23+ tek kontenjan kaldı olmazugarte+bissoumaya okey misiniz
Ben de anlamadım kafası güzel herhaldeTjklı birinin ligten hala umudunun olması ne alaka lan
Oguzhan Sesko olabilir miBu karşıdaki genç çok sıkıntılı kar yağarken bile hep camda hoparlörde konuşuyo. Odada camı açıp oturuyor, full hoparlör + sigara
lazyolu biri bile şampliktan bahsetse gülerdim tjkli olunca tepki bile veremedim knk.Ben de anlamadım kafası güzel herhalde
Psikopatlık derecesi benziyorOguzhan Sesko olabilir mi
Yeni transferler gelecekmiş kanka. Forvete lukaku , 10 noya brahim diaz diyolazyolu biri bile şampliktan bahsetse gülerdim tjkli olunca tepki bile veremedim knk.
Yok pazar günü İstanbul'a getirileceğini düşünüyorum dedi en son.haluk pazar günü sahada olur demiyormuydu
23+ iki yer yokBissouma ve kiralık ugarte gelsin
Ulan brahiim alinacak durumda olsa zaten bizde olurduYeni transferler gelecekmiş kanka. Forvete lukaku , 10 noya brahim diaz diyo
kaçıncıyı içiyor acaba şuanArkadan geçen oğuzhan omicron
bejekeye içmeye gelmez bunlarYeni transferler gelecekmiş kanka. Forvete lukaku , 10 noya brahim diaz diyo