Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu dönem beni yaz transfer döneminden daha çok yordu

Neyse ki 8-10 güne bitiyo bu eziyet

Bana göre teknik heyetin transfer edeceği oyuncuda dikkat etmesi gereken ilk husus istikrarı ve disiplini yüksek biri olması. Takımın omurgası senelerdir istikrarlı oyunculardan oluşuyordu ve bu sayede ligi ve Avrupa'yı çok sallanmadan götürebiliyorduk. Ama bu sezon o omurgadan Davinson ve Torreira sallanıyor. Singo ve Jakobs da devamlılık konusunda sorunlu oyuncular çıktı. Yunus her sezon belli periyotlar sallanıyor, Barış ise artık istikrarlı bir oyuncu değil. Keza Lemina da bir öyle, bir böyle. Noa Lang ve Asprilla da bu özellikleriyle öne çıkan isimler değil.

Bu kadar çok sallanan oyuncu grubunun arasına bir tane net bir denge lazım. Adı geçen orta sahalardan bu tanıma en uygun isim anlık olarak Ugarte gibi gözüküyor. İmkanlar oluşsa PSVli Schouten veya AZ Alkmaarlı Kees Smit gibi isimlere gidilmesini isterdim.

Son düzenleme:
Yirenkyi'yi acayip istiyom ilk gördüğümden beri ama bence 30 verilmez

15+5+kardan pay verilir
Maaş olarak da 1.5-2m verilir

bir sonraki haber ŞL'deki rakibe göre transfer yapılacak olur

City'den puan çıkarsa transferde sükse yaparız yalnız. En iyisini getirir bay Gardi..

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yirenkyi'yi acayip istiyom ilk gördüğümden beri ama bence 30 verilmez

15+5+kardan pay verilir
Maaş olarak da 1.5-2m verilir
Eleman burayı beğenmiyor ingiltere yi istiyormuş dün mağaradan çıkmış ingiltereyi haritada gösteremez burayı beğenmiyor hıyar.

Eleman burayı beğenmiyor ingiltere yi istiyormuş dün mağaradan çıkmış ingiltereyi haritada gösteremez burayı beğenmiyor hıyar.

images (20).webp

Bissouma kendi adını telaffuz etmekten aciz, böyle bir profilin bizim ortasahada iş yapmaması imkansız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt