Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 35.195
- 59.991
- 3.473
Dursun herkesi vetolayıp son gün oulaiye 40 falan sıkarsa yemin ederim bu adamın yakılması lazım
Hiç de masum bakmam
Hiç de masum bakmam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şaka mı bu? osimhen sane barış yunus noa lang ve asprilla ya sahip hücum hattında mı problem var? enteresan memleket hasreti çeken torreria bitik ilkay beğenilmeyen sara ve sakat lemina yerine hala hücumcu aramanRenktaş ben oyuncu özelinde yorum yapmadım. Ön liberoya ihtiyacımız olmadığını düşünüyorum. Sorun hücum hattında. Lang ve Asprilla iyi çıkarsa şampiyon oluruz. Yine de son bir hakkım olsa Gouri yada bu seviyede bir oyuncu isterim. Geçen sene forvette Osimhen, Bats, Icardi vardı. Bu sene sadece Osimhen var Icardi'yi kadronun bir unsuru olarak görmüyorum. Burası için neden yangın yapılmıyor. Maç kazandıracak oyunculara kaynak ayrılması lazım. Sağ bek ve ön libero gibi mevkilere 30-40 milyon veremeyiz.
şaka mı bu? osimhen sane barış yunus noa lang ve asprilla ya sahip hücum hattında mı problem var? enteresan memleket hasreti çeken torreria bitik ilkay beğenilmeyen sara ve sakat lemina yerine hala hücumcu araman
Tum turnuva kalanindaki eslesme agaci cikacak ortaya31 ocaktaki kurada play off sonrası son 16 turundaki rakip belli oluyor mu?
Sene sonu vedalaşmazsak, baya ciddi bir zayıf karın olma durumu var maalesef.Katkı veren bir 2. forvet almak lazım yaz dönemi.Icardi çoğu denklemi bozuyor, göndersen yerine düzgün biri gelir mi tartışılır ama ne 11 ne de yedekte güvenemediğin adam olunca da doğru düzgün planlama yapamıyorsun.
bizimkiler kurayı da bekler ben size diyimTum turnuva kalanindaki eslesme agaci cikacak ortaya
Ben uzatilmayacagini dusunuyorum.Sene sonu vedalaşmazsak, baya ciddi bir zayıf karın olma durumu var maalesef.Katkı veren bir 2. forvet almak lazım yaz dönemi.
10+4 değişebilir gibi geliyor bana ama uygulanırsa zaten kalması imkansız gibi.Ben uzatilmayacagini dusunuyorum.
10+4 e gecilecek kural olarak zaten. Kalmasi bir cok denklemi bozar.
Coktan uzatilirdi su ana kadar acikcasi
:confused:En az 2 metre boyunda bir forvet alınmalı 3 metre de olur
Bence de boyle kisitlamalar sacmalik.10+4 değişebilir gibi geliyor bana ama uygulanırsa zaten kalması imkansız gibi.