Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun herkesi vetolayıp son gün oulaiye 40 falan sıkarsa yemin ederim bu adamın yakılması lazım

Hiç de masum bakmam

Renktaş ben oyuncu özelinde yorum yapmadım. Ön liberoya ihtiyacımız olmadığını düşünüyorum. Sorun hücum hattında. Lang ve Asprilla iyi çıkarsa şampiyon oluruz. Yine de son bir hakkım olsa Gouri yada bu seviyede bir oyuncu isterim. Geçen sene forvette Osimhen, Bats, Icardi vardı. Bu sene sadece Osimhen var Icardi'yi kadronun bir unsuru olarak görmüyorum. Burası için neden yangın yapılmıyor. Maç kazandıracak oyunculara kaynak ayrılması lazım. Sağ bek ve ön libero gibi mevkilere 30-40 milyon veremeyiz.
şaka mı bu? osimhen sane barış yunus noa lang ve asprilla ya sahip hücum hattında mı problem var? enteresan memleket hasreti çeken torreria bitik ilkay beğenilmeyen sara ve sakat lemina yerine hala hücumcu araman

şaka mı bu? osimhen sane barış yunus noa lang ve asprilla ya sahip hücum hattında mı problem var? enteresan memleket hasreti çeken torreria bitik ilkay beğenilmeyen sara ve sakat lemina yerine hala hücumcu araman

Hücum hattında büyük problem vardı. Yazdığımı iyi oku lütfen Lang ve Asprilla iyi çıkarsa şampiyon oluruz diyorum zaten. Forvette sadece Osimhen var. 45 dk maç çıkaramayacak Icardi'yi kadronun bir unsuru olarak görmüyorum. Torreira, Lemina, İlkay ve Sara. Önlerinde bir 10 numara ile oynadıklarında sadece ikisi aynı anda sahada olabiliyorlar. Bence yeterli.

31 ocaktaki kurada play off sonrası son 16 turundaki rakip belli oluyor mu?

Icardi çoğu denklemi bozuyor, göndersen yerine düzgün biri gelir mi tartışılır ama ne 11 ne de yedekte güvenemediğin adam olunca da doğru düzgün planlama yapamıyorsun.
Sene sonu vedalaşmazsak, baya ciddi bir zayıf karın olma durumu var maalesef.Katkı veren bir 2. forvet almak lazım yaz dönemi.

Sene sonu vedalaşmazsak, baya ciddi bir zayıf karın olma durumu var maalesef.Katkı veren bir 2. forvet almak lazım yaz dönemi.
Ben uzatilmayacagini dusunuyorum.

10+4 e gecilecek kural olarak zaten. Kalmasi bir cok denklemi bozar.

Coktan uzatilirdi su ana kadar acikcasi

Forvet 2. Adam olarak barış ı görebilirsiniz artık bence. Hoca oshimen yokluğunda ya da yorulduğunda lang kanat barış forvet olarak oynatabilir takımı... eli her türlü 1 tık daha güçleniyor...

İlgaz Cinar bu gozlugu cok mu aramis ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt