Yasin Kaçar
Parçalı Üye
- 31 Aralık 2009
- 3.295
- 3.393
- 2.223
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onu yavas yavas maclarin sonlarina dogru oynatmasi gerekiyordu ama elde oyuncu kalmayinca mecbur 11'de basladi bir iki defa, orada da defolari cok belli oldu zorluk derecesi yuksek maclar oldugui icin. Boyle olunca insanlar da guven duymuyor yani bu tarz cocuklari ya boyle maclarin son 15-20 dakikasinda sure verip oz guven saglamalari icin destek olmak lazim ya da daha dusuk bir seviyede oynayabilmesi ve rahat edebilmesi icin kiralik gondermek lazim.Arda yı kestirdi de gözüne işte olmadı. Çabuk harcandı çocuk...
İşte bu yüzden çok süre veremiyor. Bir ara efe ye süre verdi ama onda da o performansı bulamadığı için kesti süreyi... sanırım bizim Türk çocukların kafada var bu sıkıntı. 18-19 yaşlarında hala kendilerini çocuk olarak konumlandırıyorlar... özgüven eksikliği oluyor. Performans arttıramıyorlar... özellikle büyük takımlarda...Onu yavas yavas maclarin sonlarina dogru oynatmasi gerekiyordu ama elde oyuncu kalmayinca mecbur 11'de basladi bir iki defa, orada da defolari cok belli oldu zorluk derecesi yuksek maclar oldugui icin. Boyle olunca insanlar da guven duymuyor yani bu tarz cocuklari ya boyle maclarin son 15-20 dakikasinda sure verip oz guven saglamalari icin destek olmak lazim ya da daha dusuk bir seviyede oynayabilmesi ve rahat edebilmesi icin kiralik gondermek lazim.
Hem davi hem lemina kart görecek biliyoruz dimi
Ünyay’ı adam kalmayınca en kritik maçlarda koyarsan tabii ki tepki olur.
Doğru süre vermek bu zaten.
Hikaye abi bunlar, Fethiye maçında 90 dk Yusuf oynatıp hiçbir gence süre vermemeyi kimse aklayamaz.
Osi Torri DavinsonUlan hep böyle oluyor. Geçen sene de öyle olmamış mıydı osi muslera davinson cezalıydı yanlış hatırlamıyorsam...
Davinson yüzünden oldu bence o da kaan ortada iş görür dedi cuesta koydu anasını satayım...Osi Torri Davinson
Sonra da Torri yokken Lemina yazılmadı![]()
Vay be kime deriz acaba
yok ya yöneticiler gazlıyortuttugu bir sey var mi
Lang ve asprilladan sonra artik bay forvet yedegidirRenktaş ben oyuncu özelinde yorum yapmadım. Ön liberoya ihtiyacımız olmadığını düşünüyorum. Sorun hücum hattında. Lang ve Asprilla iyi çıkarsa şampiyon oluruz. Yine de son bir hakkım olsa Gouri yada bu seviyede bir oyuncu isterim. Geçen sene forvette Osimhen, Bats, Icardi vardı. Bu sene sadece Osimhen var Icardi'yi kadronun bir unsuru olarak görmüyorum. Burası için neden yangın yapılmıyor. Maç kazandıracak oyunculara kaynak ayrılması lazım. Sağ bek ve ön libero gibi mevkilere 30-40 milyon veremeyiz.
Negatif bir durum olursa insan içine çıkacak yüz bırakmamak lazım. Muhtemelen Gardi ok aldı detay falan çözülüyordur bahsettiği isimde böyle rahat takılıyorsaVay be kime deriz acaba
Vay be kime deriz acaba