Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lang asprilla 8 numara ya da 6 bunlardan tek beklentim olmadık yerde topu kaptirmasinlar. Ayağında topu tutmalı. Maç içi aktif dinlenmeye olanak sağlamalı. Bizim en büyük sorunumuz topu ileriye çıkarınca defans hattımız da ileri çıkıyor. Ya geçiş oynacaksin ya da böyle çıkınca topu aut bile olsa karşı tarafa atacaksın. Geride eksik yakalanmak geçiş yemek bizi mahvediyor.
Salai ve eren ya da jakops ileri çıkınca apokerim zaten ağır dönemiyor sancez de tek başına kalınca yetmiyor.
Kim alınırsa alınsın geçiş verecek top kaybı yapmasın. İsimlerin hiçbir önemi yok.

Oluai ve Arda Okan ile kapatacağız gibi geliyor. U23'ü bence yine boş bırakacağız.

"alo sneijder, ben lang abin" haberleri cikmadi mi daha

Yerli yabancı farketmez bir stoper veya sağ bek mutlaka şart

Futbolcu demeye bin şahit Kaan Ayhan sakatlık durumu soru işareti olan singo ve pekte parlak bir gelecek ışığı vermeyen Arda’ya güvenilmez.

Belli ki bir marmoush beklentisi var. Oulai’ye gidilmesinin ana nedenlerinden biri de bu bence

Kalan son yabancı hakkını marmoush için saklıyorlar. Oulai ve marmosh’un olmadığı denklemde son gün ederinin 5-10 fazlasını verip son çare onyedika’yı getirirler

Belli ki bir marmoush beklentisi var. Oulai’ye gidilmesinin ana nedenlerinden biri de bu bence

Kalan son yabancı hakkını marmoush için saklıyorlar. Oulai ve marmosh’un olmadığı denklemde son gün ederinin 5-10 fazlasını verip son çare onyedika’yı getirirler

Az çok takip ettiğim için söylüyorum marmoush kesinlikle city de kalacaktır, marmoushtan beklentileri bitmiş değil. Hayal ötesi bir şey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt