Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun başkan ederson'u istiyorsa başkanımızın arkasındayız sonuna kadar helal başkanım edersonu zorla

Bernardo'nun yazin kontrati bitiyorsa sane gibi simdiden davranabilirler ona lafim olmazda su an bonservis vereceklerse ne kadar verecekleri muhim olur ciddi ise o muhabbet.

Sane gibi free olmasini daha cok tercih ederdim oyle bir sey soz konusu ise mesela.

Ama bakalim cumaya kadar neler olacak. Gene 4685847 tane isim yazilip ciziliyor mukemmel iletisimimiz oldugu icin

Ederson! Gel vefasız, gel vicdansız çağırmazdım acil olmasa...

Dursun Papi sonuna kadar kovala Uğurcan gibi söküp al başganımmmm :red:

Sonucta iyi oyuncu gelsin de hafta sonumuz zehir olmasin mac izlerken. Bu 21 yasinda da olabilir 30 yasinda da olabilir. Yeter ki abartilmasin yani ne cok fazla genc, ne de cok fazla veteran. Parasi da isin eglence tarafi, bazen ona (ben dahil) cok fazla kafa yoruyoruz sanki biz odeyecegiz gibi. Bunu da kulubu yonetenler dusunsun.

Man United forumunda Ugarte basligina tekrar baktim. Felaket yorumlar. Tarihlerinin en kotu oyuncularindan biri, alirken 5 metre oteye pas yapma kabiliyeti test edilmemis, sadece geri padi biliyor gibi yorumlar var. Topu kazanmasi disinda futbolu bilmiyor deniyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt