Yasin Kaçar
Parçalı Üye
- 31 Aralık 2009
- 3.295
- 3.393
- 2.223
Evet son gelişmeleri alalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet son gelişmeleri alalım
Tüm parayi bu adama gömecekler desene.Club brugge elenince onyedika gelecek
Trabzon oulai satarsa bu cocuğu alacak.
Aşağıdakilere okey olalım
Onyedika+Nhaga
Bissouma+Nhaga
Ugarte+Nhaga
Kaynak
Bilmiyorummurat nerede lan?
Onu diyom iste herif bizdeyken hic dripling yapmiyordu. Topu kapar kapmaz saga sola veriyordu. Ben sirf onun icin bile Ug'i isterim.Ugarte de dripling yok. Gedsonun en onemli özelliklerindendi.
Gotumuzde miSıradaki nöbeti aç da bonbalar patlasın @Vasfi Vural
Özür dilerim istikrar abidesi singodan
Tüm kulvarlara baktım ayrıca
Maestro'nun fiyati beklediklerinden azsa Oulai'nin fiyatini dusurebilirler. Oyle de bakilabilir.Olai yerine şu adamı alsınlar tutmasa bile ağzımı açıpta negatif birşey demem. Denediler derim. Bunu ve Castillo'yu alıp transferi kapasınlar ben razıyım. TS'yi zengin etmeye gerek yok deneyin. 1 milyonluk bir adam deneyin işte
23 için her sene 2 tane denemek gerekiyor, kural çok güzel aslında. Biz ilk yarı boşuna denemedik.Deniz zorlu'ya kalsa takım kreş'e dönecek. Her oyuncu 20-21 yaşında olamaz .
Trabzon oulai satarsa bu cocuğu alacak.
Aşağıdakilere okey olalım
Onyedika+Nhaga
Bissouma+Nhaga
Ugarte+Nhaga
Kaynak
Dursun Başkan gençliğinde amatör ligte futbol oynamış. Yani futbolla ilgili biri.dursun ne anlar ya tocudan o sadece insaat islerine bakiyordur
Maestro'nun fiyatı belli 10 milyon, belirsiz olan Oluai. Bence Maestro'yu Kutucu+4 milyona alabiliriz. Kulübede bir tane bile orta saha yedeği yok ama biz hala Maestro yeterli mi, değil miyi konuşuyoruz. Al koy işte.Maestro'nun fiyati beklediklerinden azsa Oulai'nin fiyatini dusurebilirler. Oyle de bakilabilir.
O bize 10 milyondur, onlara baska olabilir. Ya da onlarin sunacagi baska opsiyonlar olabilir.Maestro'nun fiyatı belli 10 milyon, belirsiz olan Oluai. Bence Maestro'yu Kutucu+4 milyona alabiliriz. Kulübede bir tane bile orta saha yedeği yok ama biz hala Maestro yeterli mi, değil miyi konuşuyoruz. Al koy işte.