- 1 Mayıs 2018
- 57.924
- 48.701
- 3.873
tweetleri kontrol edebilirsinKolpa yapmayı keselim
her seye onceden soyluyor
bmw 520i m sport nezaman almaya dusunyon
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tweetleri kontrol edebilirsinKolpa yapmayı keselim
Onyedika sondan girmiş
Onun yerine oulai 35 diyorsun yani
Neden? İlla demir yumruk ile yönetilen bir ülkeden mi olması lazım yeni orta sahamızın?
GS'ın en büyük asseti Victor Osimhen'dir. Barış da fena bir para etmez. Uzun süredir sakat olduğu için her ne kadar görmezden gelinse de Singo da çok değerli oyuncu.Beni mesela geçen sene en çok restes ismi heyecanlandırmıştı artık hazır oyuncu yerine 1-2 tane de genç,potansiyelli alın yav para varken zor bir şey değil.Baskılı kurda bir sıkıntı olunca para kalmayacak kulüpte , elinde satabileceğin oyuncu da olmayacak.Herkese 5m maaş veriyorsun üstüne bonservis basıyorsun genç alın ya.Her dönem minimum 1 tane genç getirmesi lazım bu kulübün sürdürülebiliriği için yürütülen politikalar çok boktan.Eskiden ekmek banardık 7mlik genç ismi bile çıkınca şimdi anasını satayım 25-30luk gençleri alacak para varken her transferi karavana atıyoruz
eywahMukau strassbourga karsi oynadigi gibi cikarsa isimiz yas.
Ettim birşey dediği yok, günde 100 tane isim atıyor ortayatweetleri kontrol edebilirsin
her seye onceden soyluyor
bmw 520i m sport nezaman almaya dusunyon
Ben de sorunun, Kongo'nun demokratik olmasından kaynaklı olduğunu sanmıştım. :dBir tık çağdaş tıp teknolojilerini uygulamaktan çekinmeyen bir ülke olsa kafi
bmw 520i m sport nezaman almaya dusunyonEttim birşey dediği yok, günde 100 tane isim atıyor ortaya
Osimhen için katılıyorum sadece.Singo ve Barış absürt paralar alıyorlar araplar da barış işine girmezse barış sadece maaş düşüklüğüyle avrupa yapabilir iyi paraya.Onun dışında öyle bile 2 oyuncu var sadece ,Singo'yu şuan maaşını verip kiralarsın anca 4 aydır topa vurmuyor.Bu assetleri arttırma ve maaş skalasını en azından biraz düzeltmek için şansımız varken kullanmamız lazım bunu.GS'ın en büyük asseti Victor Osimhen'dir. Barış da fena bir para etmez. Uzun süredir sakat olduğu için her ne kadar görmezden gelinse de Singo da çok değerli oyuncu.
Demek istediğini anladım, elbette ki genç oyunculara yönelmeliyiz dozunda, ama hiç asseti yok denemez Gs için. En azından 200 m euro'luk asseti var bence Gs'ın.