Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.608
- 73.145
- 5.188
Alakası yok. Bi Ujfalusi seviyesinde değilSançezin hala tarihimizin en iyi stoperi olduğuna inanan var mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alakası yok. Bi Ujfalusi seviyesinde değilSançezin hala tarihimizin en iyi stoperi olduğuna inanan var mı
Apo mu tarihimizin en iyi stoperiApo girer net
1 popescuAlakası yok. Bi Ujfalusi seviyesinde değil
Yok ama yerini alir en iyilerde. Hele istikrar anlamindaApo mu tarihimizin en iyi stoperi
5 kişi sormadım ki 1 kim diyorumYok ama yerini alir en iyilerde. Hele istikrar anlaminda
Bülent kaptan, Pope, Apo, Sanchez, Song.
Top 5im
Bülent korkmaz5 kişi sormadım ki 1 kim diyorum
Fenere çakacaklar galiba
Bence en doğru adamı gönderiyorlar. Yerine alacakları santrafor inşallah iyi biri değildir ve tutmaz.Duran gidiyo diye nesiriye editlere başlamış maloğlu mal tayfa
Her hareketleri 3 iq bunların ya haahahahsha
izlememişsin çünkü belliYoo oradan baktığımi nerden çıkardın takip ediyorum adamı. Hocası oynatmak için üçlünün sağ stoperi bile yaptı. Ama kesemedi önünde ki 30 yaşında ki adami
Reis paraları yok, alacakları adam nesiriden kötü olacak emin olBence en doğru adamı gönderiyorlar. Yerine alacakları santrafor inşallah iyi biri değildir ve tutmaz.
Gerizekalılar eziklikten Alex ile Hagi'yi kıyasladıkları gibi, o soytarıyla da Osimhen'i kıyaslıyorlardı bir de. :d
aptal is olur onlar icinKante fb
Duran Al ittihad diyorlar, okudum bazi yerlerde
Umarim brobbey felan yalandir da o rangersdakini alirlaraptal is olur onlar icin
zaten forvetleri yok duranin gitmesi iyi olur
rangers redditmisUmarim brobbey felan yalandir da o rangersdakini alirlar