Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A. kupasi final maci. 17k bu kadar ikili mücadeleyi 15 macta falan kazanıyor. Pahalı mahalı gelsin yapacak bir sey yok. Herifin ayagi da muthis zati.
b437b6d7db8f38d640b3c5ae4e81b341.jpg

Bizim Başkan bonservisi 40 milyon olabilir ama maaşı 1.5 milyonu gecmesin hesabını yapıyor heralde. Tutarsa da bizimkiler 20 ye felan satar.

Gueye için üst limit

30.000.000 Euro
+
4.500.000 Euro (senelik ücret)

olmalı.

Yıl olmuş bilmem kaç hala skılls videolarını izleyerek keskin oyuncu analizleri yapılıyor..
Ula hiç abartısız tüm futbolcular skılls videolarına göre süper yıldız..

Pape gueye iyidir sertlik katar ikili mücadele kazanir tempolu oyuncu ama bahsedilen maliyetlere olmamali

Maasi torreira dan fazla olmamali mesela

Pape Gueye, yaşından dolayı kariyerinin son sağlam kontratını bizde yapacak. 30-40 milyon Euro verirsek bu çok büyük bir risk olur. Kumaşı bizde tutmazsa büyük patlar; ciddi bir Nzonzi v2 riski var. İyi haber şu ki; bizde tutmasa bile oyuncunun piyasası var. Gelecek sene az bir zararla Arabistan’a satabiliriz.

dostum sanırım istemiyorsun bu adamı anladığımız kadarıyla
İlk defa Deniz Zorlu ile aynı fikri paylaşıp o parayı illa harcayacaksak Ugarte'ye verelim diyorum sabit piyasa değeri var enazından 60-50 mio elit takımlarda geziyor adam tutmasa bile aldığın fiyata satarsın. Afrika kupası derdi de yok. Seneye de var bu afrika kupası milletin haberi yok.

27 yasindaki Gueye 30+ milyon vermek sacmalik, bu adamdan bir daha cok az para kazanirsin, kasanda her yil 100milyon Euro olur böyle islere girersin. Aldigin oyuncuyu en az o fiyata geri satabilecek adamlar lazim bize. Bence suan en mantikli is satin almak yerine kiralik oyuncu getirmek

Fabian Ruiz cl kadrosuna alınmamış sakatlığı yok diye biliyorum kart cezalısı mı ?

Suşi Laba da Gueye için Villarreal ikna edilecek minvalinde konuşmuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt