Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.753
- 26.553
- 1.988
Buşinin dediğinden onu anladım +genel yazılanlar ve izlenimkel alaka 17k bildiğin nzonzi
gueye fakir pvieara
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Buşinin dediğinden onu anladım +genel yazılanlar ve izlenimkel alaka 17k bildiğin nzonzi
gueye fakir pvieara
Evertton Araujo'yu alırız Brezilya'dantorrik gidici ya
ben bilerek saldığını düşünüyorum
ayrılık sert olmasın diye
Ali dün 30a Oulai mi Gueye mi diye biz mi sorduk ulaArkadaşlar 40m euro çok büyük para değil mi, benim mi algım kayboldu? 40m euroya acayip bir 10 numara bulamaz mıyız, arda güler 20m a gitmedi mi
arda gülerin serbest kalma bedeli vardıArkadaşlar 40m euro çok büyük para değil mi, benim mi algım kayboldu? 40m euroya acayip bir 10 numara bulamaz mıyız, arda güler 20m a gitmedi mi
arsa ile almıyoruz topcularıLanet olsun kimseyi almasınlar.
Satacak arsa da kalmadı bu saatten sonra çok fena batarız.
Gidip sakat Bissouma ile anlaşsınlar Lemina, Torrik, Sara, İlkay, Bissouma sezon sonuna kadar yeter.
Zaten CL'de Play-offlarında eleneceğiz. Boş yere salak salak adamlara para yatırmaya gerek yok.
Sezon sonu ciddi bir kadro planlamasına ihtiyaç var ama onu yapacak ne bir yönetim ne de bir teknik heyet var maalesef...
40a bruno fernandes alınırdı
Sara formunu bulmuşken kesmesi yanlış olur. İlkay’ı alkışlatmak istiyorsa son 15 dakika alsa yeter.Transfer konuşulurken bi başka skandal arkada gizleniyor
akşam sara yerine ilkay 11 de cıkacak deniliyor
bu skandal olur ise büyük yangın cıkar