Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pape Gueye maliyetine bakılmadan alınacak elit bir oyuncu ise bunu böyle gören isteyen kim varsa bir daha transfer işine girmesin.

Okan hoca gerçekten çok sıkmaya başladı. O maliyetlere o adam alınırsa ağır söverim.

Analiz falan kasmaya gerek yok dümdüz al ver yapan afrikalı bir orta saha.

Hocanın oynattığı garip taktikte, herhangi bir bireysel özelliği çok ön plana çıkmayan bir adam oyuna katkı vermez, veremiyor da...

Her şeyi ortalama yapan adamlar daha önce de aldık ve 6 ay sonra göndermeye çalıştık.

Arkadaşlar 40m euro çok büyük para değil mi, benim mi algım kayboldu? 40m euroya acayip bir 10 numara bulamaz mıyız, arda güler 20m a gitmedi mi
arda gülerin serbest kalma bedeli vardı

fb 50 60 a satardı yoksa kızıştırıp

10 numaraya ihtiyacımız yok

torreira gidecek iyi bi topcu lazım ortasahaya

Lanet olsun kimseyi almasınlar.

Satacak arsa da kalmadı bu saatten sonra çok fena batarız.

Gidip sakat Bissouma ile anlaşsınlar Lemina, Torrik, Sara, İlkay, Bissouma sezon sonuna kadar yeter.

Zaten CL Play-Offlarında eleneceğiz. Boş yere salak salak adamlara para yatırmaya gerek yok.

Sezon sonu ciddi bir kadro planlamasına ihtiyaç var ama onu yapacak ne bir yönetim ne de bir teknik heyet var maalesef...

Lanet olsun kimseyi almasınlar.

Satacak arsa da kalmadı bu saatten sonra çok fena batarız.

Gidip sakat Bissouma ile anlaşsınlar Lemina, Torrik, Sara, İlkay, Bissouma sezon sonuna kadar yeter.

Zaten CL'de Play-offlarında eleneceğiz. Boş yere salak salak adamlara para yatırmaya gerek yok.

Sezon sonu ciddi bir kadro planlamasına ihtiyaç var ama onu yapacak ne bir yönetim ne de bir teknik heyet var maalesef...
arsa ile almıyoruz topcuları

Onyedika 20m verceğime Pape Gueye 30m veririm net.

AFCON izleyenler beğenmiştir Gueye'i

Herif solak Pirlo gibi bi de boy pos güç falan yerinde dan dun giriyor millete

Önü boş oldu mu topla da gidebiliyor uzun bacak

He 30 çok Pape Gueye için ama eğer parayı Onyedika'ya vermekten kurtarcaksa çok değil

Çocuklar Allah rızası için güneş gidiyor yav. Ne kadar anlayışsızsınız yav güneş gidiyor güneş

Transfer konuşulurken bi başka skandal arkada gizleniyor

akşam sara yerine ilkay 11 de cıkacak deniliyor

bu skandal olur ise büyük yangın cıkar

Paranın yazın harcanması daha doğru olur belli ki seçenek az havuz dar

Kiralayalım 2 kişiyi kapatalım,lang ve asprillanın da satın alınmayıp kiralanması doğruydu bence bu şekil devam etmek lazım

Benimde içime pap gey sinmiyor. Afrika kupasında bir kasap, adamı biçtiği zaman çok sızlanacagiz. Benim tavrım bu denli yüksek bonservis veriyorsan, top 5 ligin ortalama üstü takımlarında forma giyen oyunculari tercih ederim.
Okan hoca şu oyuncuyu alırsam şöyle de oynatirim diyorsa, amatörce hareket ediyordur. Farklı takımda farklı sistemde başarılı olmuş bir oyuncu , senin sisteminde başarılı olacak diye kaide yok.
40 milyon bonservis ve 6-8 arası maaş vereceğin futbolcu tabiri caiz ise dünya piyasasinda yeteneklerinden kuşku duymayacagimiz ortalama üstü oyuncu olmalıdır. Pap gey gibi 1 yıllık performans için veremeyiz. Ayrıca Okan hoca kimi istiyorsa almayin.

sıkavt raporu getirdim
G_uU47WWQAAhooI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt