Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Singo ortasahaya gecmeli

Renato Nhaga yaş: 18, bons: 1,5 milyon
Denil Castillo yaş: 21, bons: 5,5 milyon

Toplam 7 milyona iki tane yıldız adayı. Nhaga için TS girişimlere başlamış, Olai stilinin birebir kopyası bir genco. O giderse yerine bunu alacaklarmış. Diğeri de genç Atiba gibi. 1,89 boyunda çatır çatır oynayan adam.

U23 kontejanı boşken şu ikisini bitirip denemek çok mu zor? Olmadı tutmadı, sezon sonunda o markalı adamları daha rahat alırsın.

Nhaga'ya sıcak bakmıyorum ama bons konusunda Transfermarkt'a bakmak yanlış. Kulüpleri kaç para istiyor? Denil Castillo oyuncuyu izlemedim istatistikleri üst düzey olmasa da fizikli, genç 8-10 milyona denenebilecek bir risk.

Orta sahada parayı Mamadou Sangare'ye basmak lazım asıl tam bize lazım olan oyuncu her şeyiyle. Onu da devre arası alamıyoruz 3. takım muhabbeti var çünkü. O yüzden yazın Mamadou Sangare'yi almayı düşünerek kış dönemi fazla para harcamadan halledilebilse çok iyi olurdu.

yarım saattir tmarketten topcu arıyom ama malesef yok ortasaha

Yazdık ya iki tane Nhaga, Castillo diye.

Mesajım gerekli alakayı görmemiş, kaale alınmamış, tek bir like dahi atılmamış. Kadın resmi atsam likeları basarsınız ama.

Bu ortamda varolmak çok güç.

obnin topçudan anlamadığını ilk senesi söylemiştim
ozamanlar yediğim hakaretler filan aklıma geldikce gülüyorum
şimdi 4 sene sonra herkes yeni farkına vardı

bi torreirada tutturdu

Fbspace odasındakilerde Oulai hayranı alırsak işi bitireceğimizi falan düşünüyorlar ne oulaiymiş herif yarım senede fena hype yaptı

uche demişken efsaneyi hatırlayalım :D

1769605282940.webp

ortasaha hic alınmasın kafamız karışmasın

Regen Camawinga gibi bir herif yok mu piyasada ..Soyle bir herif bulsak tum sorunlari tek basina cozer

“Galatasaray geuye ile anlaşmak üzere tekrar üstüne basa basa söylüyorum, lookman’ı kiralayabilir, hakan ç transferi de perşembeden önce açıklanmaz ama hakan ç galatasarayın kaptanı olacak. Gelelim yabancılara, oulai bitti, oulai galatasarayın futbolcusu artık”

Gibi nöbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt