Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanchezin son formunu göz önüne alırsak stoper transferi?
Veya Singoyu stopere çekip yedek sağ bek transferi?

Geueye yi izlemedim de neden yangın yapılıyor? Yaş ve para mı? 27 yaşında futbolunun top noktasında olması beklenen bir oyuncu için yüksek fiyat istenmesi normal. Mesela osi de seneye 27 olacak. İhtiyacı olan takım 150 milyonu basıp almaya çalışacak. Bu işin geri dönüşünü düşüneceğini sanmıyorum... zaten alan adam ligde Avrupa da başarı getirsin diye verecek o paraları.

Bu arada hemen linçlemeye çalışmayın adamı izlemediğimi söyledim. Aga adam o para etmez bu maksimum 20 milyon edecek bir topçu. 20 milyonluk topçuya 40 verilmez deniyorsa ona tamamım. Eğer amaç al sat yapmaksa ben kimseye o paraları vermem... 5-10 milyona denemeler yapar çıkarım. Bu ligden çıkan en iyi topçuya verilen ücret 30+ olmuştur o da muhteşem performans gösteren boey dir. Bence 3 sezondur çok iyi performans gösteren barış a bile 25 milyon teklif geldi max. Bizim olayi yi 35 e falan alıp 60 70 e satabileceğimizi düşünen varsa hayal dünyasından çıkmalı bir an önce... adamlar Türkiye liginde oynadı diye osi ye basmadı parayı gitti aynı paraya ekitikelere faln gömdü. Gerçeklerle yüzleşme zamanı. Aldığın oyuncuyu ligde şampiyon olup cl ye gitmek cl de üst turlara çıkarmak yapılan masrafları bu şekilde karşılamak olduğunu anlamalıyız...

vallahi de & billahi de en mantıklısı 8-10a dennis alıp tırt maçlarda leminayı dinlendirmek

seneye de rotasyondan devam etsin çocuk 30a daha rahat topçu bulunur yazın

30a şimdi de bulunur yav nasıl bulunmuyor anlamıyorum

tabi yazın daha rahat olur da

ben yüksek maliyetle bu saatten sonra DOS almaya çok okey değilim

Ya bi genç bulun getirin ya da Dennis falan rotasyonda Lemina'yı dinlendirecek potansiyelli bi eleman alın 5-10'a.

Yazın 30-35 sıktıktan sonra nefis bi 6 alırız. Gueye'yi yine alabiliriz yazın ama şimdikinden daha ucuza geleceği kesin.

ben yüksek maliyetle bu saatten sonra DOS almaya çok okey değilim

Ya bi genç bulun getirin ya da Dennis falan rotasyonda Lemina'yı dinlendirecek potansiyelli bi eleman alın 5-10'a.

Yazın 30-35 sıktıktan sonra nefis bi 6 alırız. Gueye'yi yine alabiliriz yazın ama şimdikinden daha ucuza geleceği kesin.
az yukarda paylaşıldı nedim forum serverlarını yormayalım

trans döneminin bitmesine 1 haft kala bulmak zor bulsan da x 2

bunlar bulamaz ayrıca yazın yönetim fln değişir belki bi umut
Devre arası iyi performans gösteren bir oyuncunun sözleşmesi 6 ay sonra bilmiyorsa adam alamazsın... alırsan da x2 ödersin... son haftaya kalmasına gerek yok. Başında da sonunda da durum bu şekilde ilerler... yaz sezonunda domino etkileri vs olduğundan transfer yapmak daha kolay olur. Mesela atıyorum barış ı devre arasında satmak bizim için mallık... ancak 50-60 milyonlar gelirse değerlendirilir ama yazın istenen fiyat daha düşük olur...

Gueye işine sıcağım ama Ugarteyi zorunlu olmayan opsiyonla kiralamaya daha sıcağım Torreira ve Lemina varken o bölgeye +25 milyon euro o profile harcanmamalı. Ederson tarzı birine gidecek olsak okey.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt