Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 31.332
- 8.883
- 2.518
Gueye geliyormuş dogru mu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ilk 11'e çok net 6 ve 10 lazımdı. Sonra alabiliyorsan BAY'in iyisini alamiyorsan yedeğini. Asprilla utandirirsa bilememlang ve yaseri görmek lazım 10 nr oynayabiliyolar mı diye
oynayamıyolarsa 10 nr almağı tercih ederim. 6 veya 8 için daha uygun bi tip alırız.
Nesri ve kim?Bu malların sezon ortasında iki santraforunu satması plansizliklarini gösteriyor ne kadar mal bu febe abi aklım almıyor
JhonNesri ve kim?
Futboldan anliyorsun takip ettimTalisca sakatlanırsa fb biter
Sakatlanması için fazla sebep yok. Ancak Icardi gibi çimlere filan takılması lâzım.Talisca sakatlanırsa fb biter
vallahi de & billahi de en mantıklısı 8-10a dennis alıp tırt maçlarda leminayı dinlendirmek
seneye de rotasyondan devam etsin çocuk 30a daha rahat topçu bulunur yazın
trans döneminin bitmesine 1 haft kala bulmak zor bulsan da x 230a şimdi de bulunur yav nasıl bulunmuyor anlamıyorum
tabi yazın daha rahat olur da
az yukarda paylaşıldı nedim forum serverlarını yormayalımben yüksek maliyetle bu saatten sonra DOS almaya çok okey değilim
Ya bi genç bulun getirin ya da Dennis falan rotasyonda Lemina'yı dinlendirecek potansiyelli bi eleman alın 5-10'a.
Yazın 30-35 sıktıktan sonra nefis bi 6 alırız. Gueye'yi yine alabiliriz yazın ama şimdikinden daha ucuza geleceği kesin.
Devre arası iyi performans gösteren bir oyuncunun sözleşmesi 6 ay sonra bilmiyorsa adam alamazsın... alırsan da x2 ödersin... son haftaya kalmasına gerek yok. Başında da sonunda da durum bu şekilde ilerler... yaz sezonunda domino etkileri vs olduğundan transfer yapmak daha kolay olur. Mesela atıyorum barış ı devre arasında satmak bizim için mallık... ancak 50-60 milyonlar gelirse değerlendirilir ama yazın istenen fiyat daha düşük olur...trans döneminin bitmesine 1 haft kala bulmak zor bulsan da x 2
bunlar bulamaz ayrıca yazın yönetim fln değişir belki bi umut
az yukarda paylaşıldı nedim forum serverlarını yormayalım