Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 41.975
- 36.458
- 2.773
Derhal shutingen listesi
Apo bilgisiz
Sara kabiliyetsiz
Icardi moralsiz
sara mı
ilkay değil sara mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Derhal shutingen listesi
Apo bilgisiz
Sara kabiliyetsiz
Icardi moralsiz
Sence değil zaten öylede, bizim takımın oynadığı futbol fiyat performans olarak leş , az buçuk taktigimiz olsa kafa tutamayacağımiz takım yoktu, tam hayal kırıklığı oldu , aldığımiz puandan çok oynadığımız oyun dikkatimi çekiyor ligdedeAlvarez kalite olarak Osimhen seviyesinde topçu bence. Kötü son dönemde ama çok kalite herif
Okan bey bizle dalga geçiyor
Transferin bitmesine 1 hafta var
Hep söylüyorum ve söylemeye devam edeceğim. Yıllık 120 130 milyon alıp bu parayı kaybetmemek için her zaman yönetim lehinde açıklamalar yapacak.Okan bey bizle dalga geçiyor
Transferin bitmesine 1 hafta var
Hem @Sadri Baykam hem @Okan Mason bu durumu kabullendiler. ben isim vermedim.
5 Subat gunu verilecek liste.Listelerin verilmesine 4 gün mü kaldı şimdi, bu bizimkiler kaç kere daha toplantı yapacak, zırt pırt her hafta transfer toplantısı, dalga mı geçiyonuz aga, nwyin toplantı kardeşimmmmmmmmmmmmmmm
Ooooooy nedim oyYapma Gökhan'ım yapmaaağğğğğğ
Çoook iyi topçular var hem de çok çok iyi.
Yine de Osi ile (bizde olduğu için demiyorum) mukayese bile etmem. Marmuş ile bence aynı seviye. Yine de sen diyorsan, saygı duyarım. Futbola dair değerlendirmelerin kıymetli.Marmoush abartı olabilir de Alvarez kesinlikle world class adam.