Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Narsistim aziz
8 sene 4 kişiye analiz kasamam
Bu iş yatar
Aynı yoldan geçtim, beni takip etsinler diye takip isteği atıyordum çoğu geri takip yapmıyordu. Zamanla taşlar yerli yerine oturdu. Şimdi kimseyi takip etmiyorum yüz bin üzeri organik takipçim var. Bende sayfamda birlikte büyüdük. ( 5. Yılım )

khusanov her ikili mücadelede arkaya atılan toplarda hem barışdan hem osimhenden her topu aldı her topu

bir kere bile geçirtmedi

Bernardo bu sezon genelinde kötü ama bugün baya iyiydi yawww

18. olsaymışız çeyrekde bayern-arsenalden biriyle eşleşecekmişiz
ohaaa iyi olmuş

Birkac kez daha yazdim sonra ilkay gibi sok olmayin..Bernardo baya dususte bu yil gecen yil boyle degildi oyle utopik paralar baglamak akil isi olmaz
Son kontratı sağlam olur Bernardo nun ama bugün baktım ben hangi mevkii de oynadığını bile anlamadım. Geriden birkaç kez top çıkardı o kadar. Yeni İlkay olur bu görüntüyle.

Baba ben ne oynadığını anlamadım göze çarpmadı hiç.
herifler oyunu hep onun üzerinden kurdu
gerektiğinde derine geldi, gerektiğinde sağdan kurdu

maçın başında hevesle bi prese başladık
dört kişi üstüne gidip top alamadık

zaten tüm maç ayağındaki topu vermedi

Son kontratı sağlam olur Bernardo nun ama bugün baktım ben hangi mevkii de oynadığını bile anlamadım. Geriden birkaç kez top çıkardı o kadar. Yeni İlkay olur bu görüntüyle.

Cityde de oyle zaten habire saga deplase olmaya calisiyor eski hizi kivrakligi yok dar alanda inanilmaz isler yapiyordu eskiden . Bu yaz kesin salarlar da acayip para ister bizden Saneden ucuz olmaz ben istemem o paralara soyle yillik 6-7 falan olsa hayir denmez ama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt