Göktuğ Çakırlar
10 Numara!
- 19 Nisan 2013
- 13.231
- 7.461
- 1.873
Sinan Engin'cigim nasilsin?Yeğenim @Göktuğ Çakırlar burada mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sinan Engin'cigim nasilsin?Yeğenim @Göktuğ Çakırlar burada mı
Pep bunu yine oynatmaz bak gorursun su an yokluktan oynatiyor ilk firsatini bulsun Ake'yi bile tercih eder stoperde .. Hic onun tarzi bir topcu degil muhtenelen bir gazla aldirdi gecen yil
Bize yollasin, Apo'dan kotu olmaz herhalde. Bilirkisi gibi yazmis olmayayim da![]()
Sinan Engin'cigim nasilsin?
Aynı yoldan geçtim, beni takip etsinler diye takip isteği atıyordum çoğu geri takip yapmıyordu. Zamanla taşlar yerli yerine oturdu. Şimdi kimseyi takip etmiyorum yüz bin üzeri organik takipçim var. Bende sayfamda birlikte büyüdük. ( 5. Yılım )Narsistim aziz
8 sene 4 kişiye analiz kasamam
Bu iş yatar
1 sene kiralik verseler de olur. Seneye Apo'yu yedek kulubesine gondermek gerek.Bizim icin efsane topcu acayip is gorur Kim Min Jaeye benzetiyorum
Baba sahada yoktu bugün
yaz dedik ya agaönce 3 tane canavar genç orta saha santrafor alalım da çilek sona kalsın
Bernardo mu? Çok iyiydi yaBaba sahada yoktu bugün
Son kontratı sağlam olur Bernardo nun ama bugün baktım ben hangi mevkii de oynadığını bile anlamadım. Geriden birkaç kez top çıkardı o kadar. Yeni İlkay olur bu görüntüyle.Birkac kez daha yazdim sonra ilkay gibi sok olmayin..Bernardo baya dususte bu yil gecen yil boyle degildi oyle utopik paralar baglamak akil isi olmaz
Ust turdayiz, kutlama vakti. Atletico cikarsa cenaze vakti, Juve cikarsa Allah kerim deriz.Ne olacak Gs’nin hali cowboy
Baba ben ne oynadığını anlamadım göze çarpmadı hiç.yaz dedik ya aga
Bernardo mu? Çok iyiydi ya
herifler oyunu hep onun üzerinden kurduBaba ben ne oynadığını anlamadım göze çarpmadı hiç.
Son kontratı sağlam olur Bernardo nun ama bugün baktım ben hangi mevkii de oynadığını bile anlamadım. Geriden birkaç kez top çıkardı o kadar. Yeni İlkay olur bu görüntüyle.