Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz yazın da olsa kışın da olsa zıt pıt ret yiyoruz o yüzden mevsim fark etmeksizin hangi kaliteli futbolcuyu getirebilirsen o an hangisi kabul ederse pat diye alacaksın.

Yazın daha ucuza alırız diyenler kendilerini kandırır anca bu yönetimle. O yüzden şimdi alabilirsen al, yoksa yaz döneminde Dünya kupası var onun bitmesini bekleyen futbolcular var derken Eylül ayı olur yine dediğin gibi.
Listeleri olsun raziyim

Djaoui cisse veya ugarte isterim
Silas andersen veya Denil castillo isterim

Sezon sonu gidecek veya gönderilecek bir okan burukun istedi oyuncu yerine sezonu kurtaracak kiralik oyuncular getirin. Yeni geken hocada takimini kendisi kurar. Illa kazik yemek istiyoruz, bunlar simdiye kadar neyi bekledi?

bu arada bu lig sistemi müthiş ya

ama keşke elenen takımların uefaya gitme şansıda olsaydı mesela 24-32 arası

uefayıda hareketlendirirfi

ama müthiş

Keşke ya 24-28 arası gitse o da yeterli aslında.

Herhangi bir Türk takımının UEFA’yı o ligde sezona başlamadan alma şansı kalmadı bu şekilde.

Size hiç katılmıyorum. Hedef belliydi CL'de hedefi gerçekleştirmişsin hala bu acımasızlık bana fazla geliyor. Yapıcı eleştiri faydalıdır forumda yapıcı yıkıcı değil. CL burası sürprizlere de açık her takımın sürpriz yapabileceği bir arena. Takımın eksikleri tabi ki var bu bir gerçek. Lakin berbat, öyle kötü böyle kötülük bir durumumuz olduğunu da düşünmüyorum. CL'de hedefi ilk etapta gerçekleştirmişiz bazen yaşayıp mutlu da olmak lazım. Bir de kolay değildi bu sefer bizim fikstürümüz hatta çekildiğinde zorlardan biri olarak gösteriliyordu.
Hacı akşam adamlarda kıç korkusu olmasa ve bize acımama usulüyle maça çıkmış olsak 7-8 tane sallar evimize gönderirlerdi.

Planlama kötü, oyun kötü, disiplin kötü, kondisyon kötü.

İyi olan hiç bir şey göremiyorum adımıza ve bu sadece ş.liginin sorunu da değil.

Adam gibi bir orta saha ve stoper alacaksınız alt tarafı ya.

Bardakçı’nın yorgunluktan artık dermanı kalmadı çocuğun sene başından beri.

Ha keza Torreira aynı şekilde Barış aynı şekilde.

Buraya gelip sonra neden kötü deniyor, ırgat mı bu adamlar. Dinlenmeden 2-3 yıldır her maça çıktılar.

2 tane aynı seviyede adam getirmek zorundasınız.

Bulamıyorsanız o konumda olmayacaksınız.

sürekli 5-6m maaşlı oyuncu aldırınca da başarı gelmiyor, fabian ruiz en az 8-10 maaş alacak,Manzambi, Cisse,Zabi,Castillo, Danois gibi potansiyele iyi bonservis düşük maaş hamlelerini yapmak lazım

Guardiola: „Galatasaray‘in oynadığı şiir gibi futbola hayran kaldım. Okan Buruk dünyanın sayılı teknik direktörlerinden biri. Umarım finale kadar Galatasaray ile eşleşmeyiz. Eğer eşleşirsek Allah (God) yardımcımız olur insallah (Amen).“

övülecek top oynamadik, ayrica donnaruma insan olmadigi ortaya cikti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt