Mahmut Aslan
Aslan Üye
- 16 Ocak 2019
- 7.527
- 6.564
- 768
30-35 neyse oulaiye bayıldık diyelim plan ne peki lemina mı oturacak torreira mı yoksa 10 nosuz üçlü orta saha mı? Torreira oulayi ikili os, önlerinde 10 no saçmalık ötesi bir kurgu olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav en nesiri bedava olsa nolurUcuz , sadece maas karsiligi kirayorlar diye biliyorum- onda da gayriresmi degil resmi aciklamadaki maasidir haliyle.
Forvet kitligi var ortamda
Orda haklisin topla becerikli kivrak adamimiz yok ama sunu demeye getirdim:bize rakip farketmiyor ki, ortasahasında az atletik basan adam olunca sünüp kalıyoruz
bizim hayaller
o yüzden torreira ile artık sezon sonu yollar ayrılmalı30-35 neyse oulaiye bayıldık diyelim plan ne peki lemina mı oturacak torreira mı yoksa 10 nosuz üçlü orta saha mı? Torreira oulayi ikili os, önlerinde 10 no saçmalık ötesi bir kurgu olur
Ben okan hoca kendini ne kadar taca cikaracak onu bekliyorum.1 gün kala 35+kdvye oulai alırız Avrupa'dan os gelecek olsa çoktan gelirdi
biri oulainin yürüyerek oynadığı klasik bir lig maçı
![]()
öbürü bir taraflarımızı yırtmamız gereken şl maçı düşün
![]()
Cok sakatlanmiyormu o? Bize saglam topcu lazim, zira sakat topcu bol zatenOlmo tam aradığımız 10 numara..Ama tabiki zor..Takım bırakmaz bonservis falan uçuk olur.Genelde yedek ama Adam her oynadığında iyi işler yapmış.Kötü oynadığı maç yok.,
yok hocam singodan az sakatlanıyorCok sakatlanmiyormu o? Bize saglam topcu lazim, zira sakat topcu bol zaten
Torreira sene sonu yolcu muhtemelen.30-35 neyse oulaiye bayıldık diyelim plan ne peki lemina mı oturacak torreira mı yoksa 10 nosuz üçlü orta saha mı? Torreira oulayi ikili os, önlerinde 10 no saçmalık ötesi bir kurgu olur
Herkesin sağlıklı kaldığı senaryo kaç maç oldu geçtiğimi 3 buçuk yıl ? O yüzden 3 os ile oynayacaksan ilk 11 seviyesinde 4 ortasaha olmalıo yüzden torreira ile artık sezon sonu yollar ayrılmalı
kusursuz ortasaha kombinasyonunu hiçbir şekilde kuramıyorsun
İki tane ufak oyuncuyla ikili os hiçbir türlü olmaz bence torreirayı gönder bir oulai daha bul yine olmaz o yüzden çok para bayılacaksak ya fiziksel adam alalım ya da ucuza yedek alalım şimdiliko yüzden torreira ile artık sezon sonu yollar ayrılmalı
kusursuz ortasaha kombinasyonunu hiçbir şekilde kuramıyorsun
Singoyu saymiyom. O vurulmali idi simdiye kadar. Jakobs gibiyse gelmesin, 1-2 mac agzima bal surup 5-6 mac kayboluyoryok hocam singodan az sakatlanıyor