Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
osimhenden cok verim verdi super ligde adam günah bu yazdıgınız emege saygısızlık!!!
Valla emeğe saygısızlık varsa onu yapan Barış. Kendini futbolcu yapan takıma triplenip ekran karartmadan önce düşünecekti. Çıkıp adam gibi özür de dilemediyse 50m euroluk topçu gibi oynayacak o zaman

Mentali sıkıntılı adam afcon'da osimhen ile nijeryayı taşıdı. kendimizi kandırmayalım lookman maliyeti yüksek ama rakibe gitse üzülünecek bir topçu.

1. Afcon'da nerdeyse tamamının mentali kötü kıytırık Afrika takımlarına karşı birkaç gol atmak hiçbir halt ifade etmiyor, üstelik Nijerya'nın yarı final yolu zayıftı... Üstelik o performansı Osimhen gibi bir canavarla beraber oynayarak verdi... FB'de kim olacak Osimhen'i yanındaki???

2. Orada bile pas vermedi Osimhen'i çileden çıkarttı, sonra kavga ettiler bilmemne... Daha geçen sene hocasıyla problem yaşadı... 2 senedir az top oynuyor... Adaptasyonu, aidiyeti, mentali soru işareti...

3. İyi topçu aldılar deyip hafif üzülmek başka karalar bağlamak ve arkasından ağlamak, yandık bittik eyvah meyvah demek başka... Öyle aman aman beğenmesem de eğer sağlıklı olursa Lang'ın daha çok verim verme olasılığı hiç az değil mesela...

4. Santrafor alamayıp bunu alıyorlarsa bu sezon özelinde iyi bile olabilir çünkü elit bir tek santrafor değil, kanat oyuncusu ve ikinci santrafor nitelikli... Marjinal faydası daha az olur... Solda oynayıp Kerem'i falan komple müzmin yedeğe iterse de takım içinde toksik durumlar oluşabilir...

Lookman üstüne bir de golcü ve tartışmasız bir santrafor alırlarsa o zaman bak ben de eyvah derim...

Valla emeğe saygısızlık varsa onu yapan Barış. Kendini futbolcu yapan takıma triplenip ekran karartmadan önce düşünecekti. Çıkıp adam gibi özür de dilemediyse 50m euroluk topçu gibi oynayacak o zaman
elin topcusuna 20şer 10lar verip kendi topcun takımı taşıyınca 3 5 kurus zamda mırın kırın edersen yapar

nasıl olmuyor maddi problemi yav ben de bunu sorguluyorum işte

zengin başkan muhabbeti artık bir şeyleri kamufle etmek gibi kullanılıyor gibi durumu benim gözümde

varsa bilmediğimiz bir şey tamam peşin para mı aldılar bu ataşehir ihalesinden nedir bu gelirin kaynağı

neticede sponsor gelirleri belli store satışları belli limitleri belli ödenen maaşları belli
Abi maddi problemleri var, olmaz mi? 500m Euro'dan fazla borclari var. Adamlar boyle boyle borclari arttiriyorlar iste. Tek sikinti harcama limitini takmiyorlar, cunku TFF diye bir kurum yok.

Lookman tarzı oyuncular bizim ligde iş yapıyor. Hayırsız olsun ne diyelim

lookman iyi topçu da kim finanse ediyor bunları, kerem duran gibi çöpe giden paralar sonrası nasıl böyle bir transfer yapıyorlar beşiktaş gibi sürünmeleri lazımdı

Sizin yapacaginiz transferi getiremediginiz topcuyu evire cevire seveyim sayin yönetim!

adamlar şampiyon olmak için devre arası 100 m euro harcamayı göze almışlar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt