Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 15.646
- 21.733
- 2.393
Ouai'nin özellikleri daha değerli bundan. Bu klasik kesici orta saha. Çok rahat bulursun bu profilden.Bence 25 milyona falan bu adamı alsak daha iyi olur sanki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ouai'nin özellikleri daha değerli bundan. Bu klasik kesici orta saha. Çok rahat bulursun bu profilden.Bence 25 milyona falan bu adamı alsak daha iyi olur sanki
Championshipten çıkan iki balonu buluşturmak kimin fikriydi acaba ya.
oulai üst üste katlayıp köşeye koymuş hepsiniMüthiş bi özelliktir bu futboldan çok iyi anlayanlar iyi bilir
Bizde topu bi sane tutuyo bi de günündeyse yunus geri kalanı ya topu kaptırıyo ya da tutamadığı için pas vermek zorunda kalıyo rakibin işine geliyo
Zamanında melo müthiş yapıyodu bunu
Hiç izlemedim ama emre özcan övmüş ve parma imzalı bir oyuncu. Zaten bize kesici 6 numara lazımOuai'nin özellikleri daha değerli bundan. Bu klasik kesici orta saha. Çok rahat bulursun bu profilden.
GS efsanesiyle dalga geçmek suc degil mi
Yok bu çocuk hep böyle fildişinde de biraz izledim topu ayağına yapıştırıyo karşısına geleni ordan oraya savuruyoO biraz okanpress , torreira ve sara hurraa adama kosacagim diye tarihin en kolay calimlarini yiyorlar.
Cocugu kotulemek icin demiyorum, okan hoca tam niyet ettigi gibi kullanir mi ondan emin olamiyorum. Hele hele bu bonservise.
Keita asıl Avrupa serüveni için lazım yani topun bizden çok rakiplerde olduğu maçlarda. Bu çocuk tam Atletico Madrid topçusu aslında olaya sırf bu sezon napariz diye bakılmamalı.yav şu saatten sonra parası neyse seve seve alsınlar Oulai'yi , iyi bir oyuncu olur mu ileride onu bunu bilmem de merkezde oyun kurucu alma zorunluluğumuz var artık.Oulai dışında da o şekilde ismi çıkan başka oyuncu yok mecbur alın.Onyedika,Magassa,Keita falan geçelim onları , onlar da lazım da öncelik olarak değil.Takım bireysel çaba harici pozisyona giremiyor Keita'yı getirip napacaksın kayseri osleriyle mi savaşacak
Tor dan dolayı olmuyo işte her şeyi o bozuyo 3 yıldır anlatıyoruzLemina-olai olur ama torreira-olai olmaz bence
fb marmoush çekiyormuş
Ne alaka. Elindeki oyuncuya uyan profilde bir oyuncu transfer etmen lazım.Tor dan dolayı olmuyo işte her şeyi o bozuyo 3 yıldır anlatıyoruz
Ofansif ortasaha inanılmaz lazımken olaiye bütçenin çoğunluğunu vermek saçma geliyor bana.Ciddi bağlantı sorunu var hücumdaki oyuncularda.30-35 neyse oulaiye bayıldık diyelim plan ne peki lemina mı oturacak torreira mı yoksa 10 nosuz üçlü orta saha mı? Torreira oulayi ikili os, önlerinde 10 no saçmalık ötesi bir kurgu olur