Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yav şu saatten sonra parası neyse seve seve alsınlar Oulai'yi , iyi bir oyuncu olur mu ileride onu bunu bilmem de merkezde oyun kurucu alma zorunluluğumuz var artık.Oulai dışında da o şekilde ismi çıkan başka oyuncu yok mecbur alın.Onyedika,Magassa,Keita falan geçelim onları , onlar da lazım da öncelik olarak değil.Takım bireysel çaba harici pozisyona giremiyor Keita'yı getirip napacaksın kayseri osleriyle mi savaşacak

Lang , aspirilla, oulai, kang in Lee
Yeterli olur işte 2 kiralık 2 bonservis tamam yanind abir ikide yerli kovalarsin bitti gitti

Championshipten çıkan iki balonu buluşturmak kimin fikriydi acaba ya.
1769255147834.webp

Müthiş bi özelliktir bu futboldan çok iyi anlayanlar iyi bilir

Bizde topu bi sane tutuyo bi de günündeyse yunus geri kalanı ya topu kaptırıyo ya da tutamadığı için pas vermek zorunda kalıyo rakibin işine geliyo

Zamanında melo müthiş yapıyodu bunu
oulai üst üste katlayıp köşeye koymuş hepsini

G_bO2ahXsAAOM7K

O biraz okanpress , torreira ve sara hurraa adama kosacagim diye tarihin en kolay calimlarini yiyorlar.

Cocugu kotulemek icin demiyorum, okan hoca tam niyet ettigi gibi kullanir mi ondan emin olamiyorum. Hele hele bu bonservise.
Yok bu çocuk hep böyle fildişinde de biraz izledim topu ayağına yapıştırıyo karşısına geleni ordan oraya savuruyo

Kısa adımlı olduğu için topu da hep kontrol altında tutuyo,ani dönüşleri de iyi yaptığı için rakip afallıyo

yav şu saatten sonra parası neyse seve seve alsınlar Oulai'yi , iyi bir oyuncu olur mu ileride onu bunu bilmem de merkezde oyun kurucu alma zorunluluğumuz var artık.Oulai dışında da o şekilde ismi çıkan başka oyuncu yok mecbur alın.Onyedika,Magassa,Keita falan geçelim onları , onlar da lazım da öncelik olarak değil.Takım bireysel çaba harici pozisyona giremiyor Keita'yı getirip napacaksın kayseri osleriyle mi savaşacak
Keita asıl Avrupa serüveni için lazım yani topun bizden çok rakiplerde olduğu maçlarda. Bu çocuk tam Atletico Madrid topçusu aslında olaya sırf bu sezon napariz diye bakılmamalı.

Keşke hem Keita hemde Oulai alınsa.

Hem kesici 6 numara hem olai alınırsa müthiş olur

30-35 neyse oulaiye bayıldık diyelim plan ne peki lemina mı oturacak torreira mı yoksa 10 nosuz üçlü orta saha mı? Torreira oulayi ikili os, önlerinde 10 no saçmalık ötesi bir kurgu olur
Ofansif ortasaha inanılmaz lazımken olaiye bütçenin çoğunluğunu vermek saçma geliyor bana.Ciddi bağlantı sorunu var hücumdaki oyuncularda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt