Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onyedika gömüldüğü kadar kötü bir oyuncu mu? Forum abartması mı?
Bu sene çocuktan ötürü Galatasaray maçlarını sessiz karanlıkta izliyorum, yarısını kaçırıyorum maçların, futbol rakibim bu düzeyde, ama geçen sene bu herif için gelmezse kendimi yakarım diyenler vardı, ne yaptı da bu mertebeye düştü bilmiyorum. Forum milot, 17k ondan önceki sene evander falan sayikliyordu, şimdi istenmiyor. Sanırım ismi eskidi

Oulai ye bu paralar fazla gibi. 30m€ etmez. Dünkü macta cok yürüyerek oynadi. Hem trabzonu zengin etmeye gerek yok. Gitsinler magassa mukau kendilerini yada benzerlerini bulup getirsinler.

Bak övecekken sadece istikrar diyebiliyosun saha içi yok

Saha dışı mesela melo rezaletti kampa gelmezdi bazen maç kaçırırdı , toreira müthiş istikrarlı kampa bile herkesten önce geliyor bireysel çalışıyor sakatlanmıyor saha dışı da toreyrayı yeğlerim melo onunla kıyaslanamaz

Ama bizim tartıştığımız konu saha içiydi,dışı değil
Saha içinde farklı tarzlarda olsalar da melo da torreira da çok iyi futbolcular. Aksi yorumları komik buluyorum şahsen

2 sene önceki torreira icin bu mesajlar dogru

güncel olarak çok yanlış

benim izledigim torreira şuan her mac yürüyor rakibin arkasında

akşam özellikle izle sonra tartışalım
Ben bunun Toreira özelinde değil takımın geneli ile ilgili birşey olduğunu düşünüyorum. Bizim oynadığımız oyuna odaklanmanı öneririm. Takım ayağında top tutmayınca Toreira nın pekte yapacak birşeyi yok. Tüm takım o hale geliyo bence. Burda ciddi taktiksel hatalar mevcut bence

Bak övecekken sadece istikrar diyebiliyosun saha içi yok

Saha dışı mesela melo rezaletti kampa gelmezdi bazen maç kaçırırdı , toreira müthiş istikrarlı kampa bile herkesten önce geliyor bireysel çalışıyor sakatlanmıyor saha dışı da toreyrayı yeğlerim melo onunla kıyaslanamaz

Ama bizim tartıştığımız konu saha içiydi,dışı değil
her yaz melo kampa gelecek mi diye beklerdik yav adamın gs umrunda bile degil burda sevildigine bakma

futbolu bırakıncada her fb macında fb yenilince story fln atmaya başladı etkileşim icin

2 sene önceki torreira icin bu mesajlar dogru

güncel olarak çok yanlış

benim izledigim torreira şuan her mac yürüyor rakibin arkasında

akşam özellikle izle sonra tartışalım
Torrea katkısı yadsınmaz. Son 1 aydır çok düşüşte ama sebebi de rotasyon olmaması. Hala orta saha bekliyoruz. Adam nasılsa her maç 11 oynarım diye düşünüyor, çünkü alternatif yok.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uğur
BAY Davinson Abdülkerim Jacobs
Magassa Zabi
Sane Muş Lang
Osimhen

4 oyuncu yazabilseydik UCL yarı finali cepte olurdu.

Bu haber bir seyi degistirmiyorda olmadı diyelim. Alınsa bu seferde maliyete laf edecektin reis her şeyden bir olumsuzluk bulabiliyon :asd:
Başkanları 40 demişti, belli ki 30 civarına alacak idik. Taraftar tepkisi ile 50 isterler. Başka adama yönelmek lazım. 30 tamam ama 40 ve üstü verilmez.

Ben bunun Toreira özelinde değil takımın geneli ile ilgili birşey olduğunu düşünüyorum. Bizim oynadığımız oyuna odaklanmanı öneririm. Takım ayağında top tutmayınca Toreira nın pekte yapacak birşeyi yok. Tüm takım o hale geliyo bence.
yav şurda bile topa vursa gol yemicez

neyse bişey demıyorum

aksam sadece onu izle

Torrea katkısı yadsınmaz. Son 1 aydır çok düşüşte ama sebebi de rotasyon olmaması. Hala orta saha bekliyoruz. Adam nasılsa her maç 11 oynarım diye düşünüyor, çünkü alternatif yok.

yoo acık acık kendini vermiyor gitmek istiyor adam niye kabullenemiyoruz

Sane bazen duvar olacak Adam arıyor, bulamıyor. Umarım Aspilla bu duvar pas olayını iyi yapar. Sane'nin verimi daha'da yükselir.
Detaylı bakmadım ama bence izlediğim kadarı ile pas işinde iyi bu cocuk genelde ceza sahasına penaltı yayına iyi kesiyo. Ama duvar olma konusunda bilmiyorum zaten risksiz transfer iyidir bence yani denenebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt