Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan'in topculara guven verdigini hic zannetmiyorum. Ozellikle genc topculara. Bi kere kendisi hic sakin degil. 90 dk mac oynuyorsun, sana 5 topcu degistirme hakki veriyorlar, ucten fazla topcu oyuna sokmuyor. Birinin ayagi kopsa Daghan'i ya da Ada'yi almaktansa 10 kisi oynamayi tercih eder.
Gs baskısı ts göztepe ile falan mukayese edilmez. Bu genç oyuncular şampiyonluk ve taraftar baskısını çok hissediyorlar, az sayıdaki istisna karakterler hariç

Frankowski, Jelert, Cuesta toplam maliyeti = Olai.
Nerde bu isimler ? 3-5 çer çöpe 30-40 sıkacağıma banko adama sıkar geçerim o parayı. Efenim kaça satcakmışız, bakın bakalım şu şamp liginde ilk 24 e, topçu alıp satıp kar yapan kaç tane kulüp var. Biz büyük kulübüz iyi topçunun parasını basarız alırız. Var kardeşim paramız.
Bu da yönetim ve okanın cahilliği çöp adamı bize ali koç mu aldırdı kendileri aldılar :D Oulai dediğin adam 3 ay önce 6 milyona geldi.

Uğurcan
Singo Davinson Abdülkerim Jakobs
Oulai Lemina Sara
Sane Osimhen Barış

Günay
Sallai Kaan Ünyay Eren/Kazımcan
Torreira İlkay
Asprilla Yunus Lang
Icardi

#mevcutformdurumunagöre​

Torreira çok iyi adam hatta elimizdeki en iyi orta saha, daha iyisini transfer etçeklerini sanmam

Bazen düştüğü periyotlar oluyor ama illa ki geri dönüyor daha iyi şekilde. Şu an yine formunun düştüğü periyoda girdi havalar biraz ısınınca coşar. Sevgililer gününden önce yükselişe geçecektir yine. Yalnız kadro yeterli olsaydı birkaç maç kenara alırdım şahsen. Herif ırgat gibi tepe tepe kullanılıyor ayıptır

Gitmek istediğini de sanmıyom sadece birazcık zam istiyor. Bu sene yine şamp. yapsın veririz parayı np

Gs baskısı ts göztepe ile falan mukayese edilmez. Bu genç oyuncular şampiyonluk ve taraftar baskısını çok hissediyorlar, az sayıdaki istisna karakterler hariç
Bazi topcular iatisna dedigin gibi. Ama hata yapiyor diye Arda'dan vaz mi gecelim? Ona kendisine guvendigini hissterimezsen seneye Kocaeli ordan da urfa'ya gonderirsin.

Frankowski, Jelert, Cuesta toplam maliyeti = Olai.
Nerde bu isimler ? 3-5 çer çöpe 30-40 sıkacağıma banko adama sıkar geçerim o parayı. Efenim kaça satcakmışız, bakın bakalım şu şamp liginde ilk 24 e, topçu alıp satıp kar yapan kaç tane kulüp var. Biz büyük kulübüz iyi topçunun parasını basarız alırız. Var kardeşim paramız.
Bu mantık yanlış. O transferleri yapan kişilerin beceriksizliğidir. O maliyetlere gayet iş yapacak 100 tane oluai bulabilirsin. Bizde scout yok, dünya futboluna hakim sportif direktör yok. Yönetimsel beceriksizliklerin ürünü olan bu transferler oluai ye 40 milyon vermemizi gerektirmiyor.

Bazi topcular iatisna dedigin gibi. Ama hata yapiyor diye Arda'dan vaz mi gecelim? Ona kendisine guvendigini hissterimezsen seneye Kocaeli ordan da urfa'ya gonderirsin.
Hayır, yeterli forma şansı veremiyorsun. Hocanın fazla suçu yok diyorum sadece. Bu tarz oyuncuların gelişimi ve a takıma uyumu zaman alır ya da süreci hızlandırmak için başka bir takımda kiralık oynaması lazım. En iyi yöntem ispanyadaki b takım usülü

Ne dedik ula

IMG_4615.webp

Hayır, yeterli forma şansı veremiyorsun. Hocanın fazla suçu yok diyorum sadece. Bu tarz oyuncuların gelişimi ve a takıma uyumu zaman alır ya da süreci hızlandırmak için başka bir takımda kiralık oynaması lazım. En iyi yöntem ispanyadaki b takım usülü
Yiğit efe nasıl oynuyo hocam ben anlamadım

Koccocugu gittigine gore tekrar denemek lazim su yedek topcu ligini

Yiğit efe sürekli mi oynuyor. Arada bir sahaya atıyor tecrübe kazansın diye. 22 milyona sattıkları yusuf akçiçeki bile çok az oynattılar
Valla arda onun kadar bile oynayamıyor. Ara ara atıyor tedesco. Dün girdikten sonra aston fazla açık bulamadı onun tarafından

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt