Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.527
- 73.085
- 5.188
Allahını seven icardi ve torreirayı kovup keita/magassa ve 8 no getirir
Bu takımın top oynamaya başlaması için bu şart
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
daha iyisi real madriddeOulai iptal olduğuna göre daha iyisini gidip hemen almalıyız takım resmen bangır bangır bağırıyor orta saha diye. Ayrıca kimse önemsemiyor ama stoper hattımız iyice boku yemeye başladı herkes yol geçen hanı gibi geziyor. Oraya da sağlam bir isim lazım.
Şuna benzer bir şey yapmalıyız. 2 orta saha alıp önümüze bakalımOulai 35 + Ahmet gibi.
Ahmet'i Ruslara 7 milyona sat.
35 + 7 = 42 milyon, üstüne 2 - 3 ekle
Magassa 20 + bonus
Zabi 25
Yaw zaten dediğini söylüyorum ya iki saattir nesini anlamadığını bilmiyorumBen alınmasın demiyorum ki ama sizin gibi ne var ne yok parayı basın alın da demiyorum çünkü şuan abartılı yorumlar var sanki dünyanın en iyi 19 yaşındaki orta sahası bu gibi.
30 altı oyuncu kalmamış ya da bundan daha iyisi yok diye bakarsan diyeceğim başka birşey yok zaten.
Allah'tan Trabzon vermiyor kaziklanacaktik yoksa.Ben siz biz öyle yorum yapmicam bana saçma geliyo. Sunu sormuştum bir arkadaşa sanada soriyim. Oulai şuan bizde olsa ve birisi istese 30 dan aşağı verirmiydin? Ben asla vereceğini düşünmüyorum. Benim söylediğim bu. Tüm parayı basalım filan değil. Zaten mesajlarımda da yazdım 30 altı kim var alınacak ama nedense anlaşılmadı. Yani nasıl anlatmalıyım bilmiyorum.
Sen kafayı yemişsin. Git başkasıyla uğraş sana laf anlatmayla uğraşmicam. Kafanın içindekilerle mutluluklar sana. Muhtemelen Sane icardi boklayan tiplerdensin sende. Böyle insanlara laf anlatılmaz. Birisi kendinden farklı düşününce deliriyolar karar yetkisi kendilerinde çünkü herşeyi siz biliyonuz... Sana aklınla mutluluklar.
bu kardeşiniz bunlar icin hapis yattıAllahını seven icardi ve torreirayı kovup keita/magassa ve 8 no getirir
ben mi sen mi yoksa ya hemen kudurup hakarete başlamamışsın kimse sana demiyorki oyuncu kötü diye 35 etmez diyor sanki tsde satış sorumlusu falansın da cebine para girecek gibi cevap verip duruyorsun.Anca farazi şeyler söyleyip duruyorsun , söylediklerinin hiçbirinin mantığı yok sana ben de açıklıyorum başkası da açıklıyor hiçbir şeyi anlamak istemiyorsun , nesi zoruna gitti bu kadar oulai'nin o paraları etmeyeceği.Büyük yalancı ve iftiracısın da aynı zamanda , hani nerede kimi bokladım git göster hayal dünyanda farklı farklı şeyler uydurmaktan vazgeç.Bak ne dedim sana , sen tartışma çıkarmaya çalışıyorsun dedim , haklıydım daBen siz biz öyle yorum yapmicam bana saçma geliyo. Sunu sormuştum bir arkadaşa sanada soriyim. Oulai şuan bizde olsa ve birisi istese 30 dan aşağı verirmiydin? Ben asla vereceğini düşünmüyorum. Benim söylediğim bu. Tüm parayı basalım filan değil. Zaten mesajlarımda da yazdım 30 altı kim var alınacak ama nedense anlaşılmadı. Yani nasıl anlatmalıyım bilmiyorum.
Sen kafayı yemişsin. Git başkasıyla uğraş sana laf anlatmayla uğraşmicam. Kafanın içindekilerle mutluluklar sana. Muhtemelen Sane icardi boklayan tiplerdensin sende. Böyle insanlara laf anlatılmaz. Birisi kendinden farklı düşününce deliriyolar karar yetkisi kendilerinde çünkü herşeyi siz biliyonuz... Sana aklınla mutluluklar.
Dursun başkan Oulai’de alırım trabzonuda diyip trabzonspor’u alır mıdaha iyisi real madridde
İkinci mesaj sana değil ama hatalı bişey olmuş sana öyle yazmamAllah'tan Trabzon vermiyor kaziklanacaktik yoksa.
Mukau, Keita, Agoume gibi oyuncular varken birini alip gelsinler.
siyasetten satmayın denilmişDursun başkan Oulai’de alırım trabzonuda diyip trabzonspor’u alır mı