- 4 Ağustos 2009
- 90.732
- 71.897
- 5.188
17K harici herkese raziyim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Manzambi ideal oglu ideal olan isteBen olsam topla çıkabilen bir 6
Playmaker bir 8-10 alırdım
İsmi gecenler arasinda en iyisi keita
Topla beceri lazim bize.Dövüşçü mü istersin yoksa daha çok topla becerisi olan birini mi?
Kim o futbolun bilirkişileriForumdan 2 kişinin ısrarla Oulai'yi istemesi beni korkutuyor
Sana birşey diyeyimmi , musaba ve nene, Başakşehir ayarında bile değil![]()
Aşırı yokluktan öyle, iyi bir yedek olabilir hem stopere hem ortasahaya , yaş oldu 33 dümdüz oyuncuBen de gözden çıkarıyorum bu arkadaşı yavaş yavaş, maç seçiyor ama fanları da çok, toz kondurmuyorlar
Hayırlı olsunFABIAN RUIZ mi geliyor yoksa. Sözleşmeyi de yapmadı PSG ile...
Şu anki PSG maçında da kadroda yok...
Hmmmmmmmmmm...
R.BKim o futbolun bilirkişileri
Gecenin 2si 3 ü İzmir sokaklarında önümden gelse yolumu değiştiririmBence de 8 numara yirenyki boyda 180 civarı zaten magassa ise dev, ahmet yalnız tipi de fena yirenkinin ismi de bela gerçi, adamı ban yedirecek cinsten![]()
Nöbet 4te sonlara doğru enfes bir et muhabbeti döndürdük, hemen ardındansa hayatın anlamından bahsettikbi önceki nöbette 407. sayfadayım
onu mu tamamlayayım burdan mı devam edeyim
off hiç bilemedim ya
Bu Asptilla transfeti sırf yapmış olmak için yapılıyor gibi geliyor bana, 10 numara, 6 numara hatta sağbek eksiği daha önemliyken 4 transfer yaptık demek için yapılıyor. Ayrıca 10 numara almayacaklar demektir ki sadece Yunusa bel bağlamak ne derece doğrudur?bu yazdıysa %100 bitmişdir