Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İsmi gecenler arasinda en iyisi keita
images

Dövüşçü mü istersin yoksa daha çok topla becerisi olan birini mi?
Topla beceri lazim bize.

3 metre paslari bile yerden veremiyoruz cogu zaman.
Alip donuo topa 1 dokunarak onunu acacak adam lazim.

Yaya kadar gobekten hic gidemiyoruz , gittigimizde tehlike oluyor. Kafasi calisan adam lazim

Fatih Tekke: "Oyuncular gidebilir. Bugün bu durumu eleştirenler, dün 'Niye aldınız' diyenler. Kulübün çıkarları neyi gerektiriyorsa o olur. Ben tabii ki iyi oyuncum kalsın isterim ama biz de gittik buralardan. Kulüp önemli olan."

Sana birşey diyeyimmi , musaba ve nene, Başakşehir ayarında bile değil 😉🤫

+ kerem

nefret ediyordum keremden nefret
suratını bile görünce küfğr ediyordum ekrana

ben hayatımda kendini bu kadar bir bk sanan adam daha görmedim

bunu yüzünden angelinoyuda yedik
bunum yerine başka solaçığımız olsaydı solak marianoyu bulmuştuk avrupada devamda ederdik

oulai meselesinin bu kadar ısrar edilmesinin tek sebebi maaşı. Dursun Özbek olaya ticari bir kafa ile bakıyor. Oulai tsde 450k uero kazanıyor. Bizim teklifimiz oyuncuya 1.5 milyon euro arti başarı bonuslari ile 5 yıllık sözleşme. Totalde 7.5 milyon yapıyor. 30 milyon euro bonservis ise taksit ile düşünülüyordur. 3 yıla yayılan taksit ile oulainin maliyeti yıllık 12.5. İsmi yazılanlardan ugarte ruiz gibi isimler ise senelik minimum 8 milyon ile sözleşme yaparsınız. 25 milyon ugarte desek 3 yıllık sözleşme ile 55 milyon minimum. Olaya öyle bakıyor dursun

bu yazdıysa %100 bitmişdir

Bu Asptilla transfeti sırf yapmış olmak için yapılıyor gibi geliyor bana, 10 numara, 6 numara hatta sağbek eksiği daha önemliyken 4 transfer yaptık demek için yapılıyor. Ayrıca 10 numara almayacaklar demektir ki sadece Yunusa bel bağlamak ne derece doğrudur?

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kevin Danois iyi adam bein 4 te izleyebilirsiniz

SM-A266B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt