- 26 Ocak 2021
- 41.264
- 40.505
- 3.078
Fenerliler betoyu vurur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Atanamamış andre ayewNasıl topçu hocam bir yorum alabilir miyim
Çok kalas adam yalnız he. Orta açarlarsa iş yapar yoksa zulüm gibi. Nesiriyi mumla ararlarFenerliler betoyu vurur
Sara yerine bana uyar. Satalim para kazanalım alalim. 3 tane ekleyebiliriz amaYirenkyi tam bir Alex Song vibe’ı veriyor. Oyuncuyu izlemedim ama acilen takımımıza kazandırılmalı
Bazen ona da vuramiyor yada kazma gibi vuruyor.Çok kalas adam yalnız he. Orta açarlarsa iş yapar yoksa zulüm gibi. Nesiriyi mumla ararlar
Marmoushkanatların biri u23 biri kontenjandan çıktı. Orta sahanın biri u23 biri kontenjandaki boşluktan olacak. Bu yüzden Oulai + yıldız bir 10 no alacağız gibi geliyor.
Hangi td iyi oyuncusunu vermek ister? Önemli olan ts menfaati. Bende gittim.. demiş..Ne demiş?
Ben niyeyse çok fena Bruno Fernandes hissi aldım ama ben böyle his aldıysam o topçu gelmiyor o yüzden Lookman ya da Marmoush gelirMarmoush
40 milyon normal diyorsaniz gorusunuze saygi duyarim ama yinede soyle de dusunmenizi oneririm yurt disindan bir kulup Oulai ye 40 verir mi ya da biz 40 a kimleri alabilirizUğurcan'la pek alakası olduğunu düşünmüyorum çünkü Oulai biraz istisna bir oyuncu. 19 yaşında bu kadar sağlam performans nadir olur bizim ligimizde ayrıca daha şimdiden Fildişi Milli takımında banko oynuyor. Bu tarz bir oyuncunun piyasasının yüksek olması bence doğal.
Mukau ve Ruiz’i isterdim, Ruiz yerine kim olabilir emin değilim pek.Ismi cikanlardan kim gelse tamam iṣte bu dersin?
asprillanın kafa cuestaya çok benziyor yavvvv