İlker Atasay
Tecrübeli Üye
- 24 Eylül 2017
- 5.711
- 4.035
- 1.278
Üzüleceksin nedim hoca bu yorumu yaptığın için yapma.Dostum sen başka topçu izlemişsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üzüleceksin nedim hoca bu yorumu yaptığın için yapma.Dostum sen başka topçu izlemişsin
Allah Allah hiç hissetmedim rtaş gelmiş geçmiş olsun hepimizeİzmir sallandık, merkez neresi bilemiyorum. Rabbim beterinden korusun.
Ahmedim galiba Balıkesir Sındırgı 5.2Allah Allah hiç hissetmedim rtaş gelmiş geçmiş olsun hepimize
Marmoush’u vermezlerki, hem de çok pahalı
Alvarez’in ucuz versiyonu iyi olurdu güney amerikadan falan
Real Mastantuano’yu kiralasa diyeceğim ama vermezler herhalde
Manisa yazıyordu googleda abi vallaha Allah korusun beterindenAhmedim galiba Balıkesir Sındırgı 5.2
Aynı şekilde hiç hissetmedim geçmiş olsun izmirdaşlarAllah Allah hiç hissetmedim rtaş gelmiş geçmiş olsun hepimize
Sadece o değil. Fb lobisi o tarz işlerde herzaman güçlüydü.Ben bahçelinin Ağar’dan daha büyük güç olduğunu düşünmüyorum.Rte ile koç ailesi yakın değil.
Ben bahçelinin Ağar’dan daha büyük güç olduğunu düşünmüyorum.Rte ile koç ailesi yakın değil.
Hocam izmirli misiniz 5 yılım.gecti cok değerli insanlar tanıdım cok güzel gunlerim geçti ya.İzmir sallandık, merkez neresi bilemiyorum. Rabbim beterinden korusun.
Bu ortamda futbol filan konuşulmaz. Hayır arkadaş, bir para babası ibonun tabiri ile züppenin biri ortalığı bulandırması ve insanları bu kadar rezilce tehdit etmesi kabul edilebilir değil.. Elinden bir şey geldiği de yok, çünkü çapsızın teki.. saran, mae ve diğer siperkerlerin kurbanı oldu. ET ise bu yavşağla hareket eden kendi (ET’un ortağı ne yazık ki) ortağının kurbanı oldu.. Bugün yine eleştirmeyi bırakıyorum. Bazı şeyler toptan da takımdan da önemlidir…Soysuz herif... inşallah senin de...
Bir ara durmuştu yine başladı 2 gün önce de olduManisa yazıyordu googleda abi vallaha Allah korusun beterinden
Evet kardeşim. Eminim o senin güzelliğindendir.Hocam izmirli misiniz 5 yılım.gecti cok değerli insanlar tanıdım cok güzel gunlerim geçti ya.
Geçmiş olsun. Eskişehir sayfası paylaşmış deprem oldu diye ilk orada gördüm. Deprem konusunda ülke olarak bilinçlenmemiz gerek. Deprem bölgesinde yaşıyoruz ve deprem bizim gerçeğimiz.İzmir sallandık, merkez neresi bilemiyorum. Rabbim beterinden korusun.
Teşekkürler hocam. Güzel İzmiri cok özledim selamlar hocamEvet kardeşim. Eminim o senin güzelliğindendir.