- 26 Kasım 2012
- 185.614
- 258.325
- 5.998
yedekleri sayarken biz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim şu rütbe işine bi el atalım
Nedim tokuyucunun imparator olduğu yerde ne büyük kaptanlığı
Ekli dosyayı görüntüle 312798
Bu elemanı tanımam bilmem ama günde 2 öğün kaval kemiğiyle besleniyormuş gibi bir tipi var. Yarın gelsin başlasın
Senin 30 milyonluk sag kanadin nerede? Kaldi ki fenerin sag acigi yardima mi geldi?Semedonun kanat londra asfaltı oldu dün
Seni de bayağıdır değiştirmedim, değerlendiricem.Desteklerim bu hamleyi
Canın sağolsunTokuyucu son dönemde çok savruldu onu Kadri Baykam yapıp galiba seni Nedim yapıcam.
En azindan nasil cikicaz bu 55 milyonluk kaziktan diye hayiflanmazdik yaw.O bizim oyuna uymaz, teknik ama temposu düşük, 2 maça perte çıkardı.
bu adam hala ahkam kesiyor twitterdaMorutan yavaş mavaştı da yetenekliydi ulan Cicaldau’nun nesini izledin de övdün.
Fener maçında Mesut Özil’e yetişemediği gün silmiştim.

bu adam hala ahkam kesiyor twitterda![]()
asprilla nası topcubektas
Singo konusuna girmeyelim sinirim çok bozuluyor. O paraya 3 tane Fransa 2den topçu alsak ligde 6 puan fark vardı ŞLde 3 puan daha artıdaydık belki de, neyse.En azindan nasil cikicaz bu 55 milyonluk kaziktan diye hayiflanmazdik yaw.
hatta gördüğüm duyum doğru ise çoktan gözlerine birini kestirmişler, olai ye çok benzeyen yine siyahi bir orta saha, hızlı,güçlü vbona buna 30-40 verip üstüne bir de kapılarında yatacağınıza adam gibi bir scout ekibi kursanıza arkadaş
bu emre utkucan ne işe yarar, kimle çalışır, nedir olayı
gidin adamların gözlemcilerini alın bari, oulai’nin yerine çoktan birini kestirmiştir adamlar. 6 ay sonra da onun peşinde ağlarız