- 19 Mart 2014
- 29.561
- 30.975
- 2.718
Nedim nerde ya biraz ona sarayım. Hani şu Aliağalı olan varya Kolkoparan mı Cuk öpenmiydi neydi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biraz vakit geçince halloluyor.Benim rutbem degismemis ulan 40 binde degismiyor muydu ?
Cezaları dusseler sarı üye olursun
Biraz vakit geçince halloluyor.
Sallıyor bir şey bildiğini ima ederek.Şu Tanselin neyini dinliyorsunuz herif yıllardır öylesine konuşuyor
Kralı hatırlayalım
Başka bir şey demedi.
Bct gibi tuzluk kapıp şov yapanlar rağbet görüyor günümüzdeBip çetesi vs. denip saldırılıyor ama Seten'i beğeniyor ve değerli buluyorum
O olmasa duymayacaz bunları. Evet tehlikeli herif ama gazeteci dediğin biraz tehlikeli olur
Kerem'in ikinci sözleşmeyi de böyle duyduk. Daha bir sürü şey vardır Haluk + Seten sayesinde duyduğumuz
Ateşle oynama ismini Yorgo yaptırırımİyi bari bosa gokhanla konustum diye uzuluyordum
hertha berlin miydiNdiayenin ikinci yarıda oyuna girdiği bi hazırlık maçı vardı ikinci yarıdan itibaren inanılmaz gaza gelmiştik alman takimiyla hangi maçtı o?
Sanırım ndiaye ilk maciydi
Ets oynayarak c ehliyet alınır mı bilge kamyoncu cevap ver @Gökhan AytepeYaprak kıpırdamadı mı ya dövüş çıkar ya da böyle cartdak curtdak muhabbet döner![]()