Mustafa Baran
Büyük Kaptan
- 10 Ağustos 2013
- 28.044
- 11.806
- 1.993
Sezon başı 150 milyon euro harcandı bu kadar heyecanlanmadim. Genc topçu transferi insanı heyecanlandırıyor. Takımın tempo ve dinamizm kazanması lazım. Bu da genç topcularla olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Keske ama bence imkansiz ya, bir ara kontrat mi bir sey muhabbeti vardi belki o zaman yoklardin.olmo mükemmel herif
maaşla ikna işini işte bu adama yapardım
BAY outtan emin degilim hocam gene arabistan transfer diye tutturmazsa, hafif dusus gosteren adami hemen saliyoruz.Arda Okan
Ümit Akdağ
Ozan Kabak
Oulai (CL List)
Asprilla (CL List)
Deniz Gül
Noa Lang (CL List)
Armando Güler
Çıkarsa Osimhen gibi fırsat transferi
Kutucu OUT
Yusuf OUT
Sene Sonu:
Sara OUT
BAY BAY
İcardi OUT
Kaan OUT
Ozan’a ilgimiz var mı ismi gündem oldu mu hiç?Arda Okan
Ümit Akdağ
Ozan Kabak
Oulai (CL List)
Asprilla (CL List)
Deniz Gül
Noa Lang (CL List)
Armando Güler
Çıkarsa Osimhen gibi fırsat transferi
Kutucu OUT
Yusuf OUT
Sene Sonu:
Sara OUT
BAY BAY
İcardi OUT
Kaan OUT
Rumen milli takımı istiyor onu, bir yerde okay derse yabancı sayılacak.Alanyadan Umit miydi cocugun adi, sessiz sedasiz halletmek lazim o transferi (Rumenmis bu arada galiba) apokerim rotasyonu icin gayet iyi
Yazin piyasasi artar diye dusunuyorum.
Çok saglam çocuk Girona'nin maclarini cok izledim. Kimse nasil bir topcu aldigimizin farkinda degil
Ben izledim rdas kimse farkında değil Olise gibi herif2 senedir forumda asprilla yangını yapılmıyor muydu yav.
Şimdi kimse izlememiş mi herifi
Beyin mcıklaması geçirtirsiniz adama he.
Zane'nin gidişinin ayak sesleri diyebilir miyiz dostumBen izledim rdas kimse farkında değil Olise gibi herif