- 9 Temmuz 2011
- 34.692
- 30.952
- 2.533
Okan 10 mu oynatır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yasin Escapes.
Dostum 3 günlük adamlar için arslanlarımızı kesemeyiz sırf yeni transferler diye sorryUğurcan
Sallai Davinson Apo Jakops
Torreira Lemina
Sane Asprilla Lang
Osimhen
Yedekten hamle şansı:Yunus, Sara, Barış
Singo'ya dünya para verdik hiçbiryere koyamıyoruz herifi. Keşke Akanji gelseymiş daha net stoperimiz olurduUğurcan
Sallai Davinson Apo Jakops
Torreira Lemina
Sane Asprilla Lang
Osimhen
Yedekten hamle şansı:Yunus, Sara, Barış
Kuş yazıyor zaten profildeDostum 3 günlük adamlar için arslanlarımızı kesemeyiz sırf yeni transferler diye sorry
25 + KDVOulai işi 2-3güne alevlenir ve olur. Kamuoyu ısıtıldı herkes hazırlandı bu işin olacağına. Ufaktan fiyat bilgiside sızdırıldı hazmetsin millet olur bu transfer.
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Son güne kalırsa, oyuncu bulamazlarda 35 milyona alırız.Oulai işi 2-3güne alevlenir ve olur. Kamuoyu ısıtıldı herkes hazırlandı bu işin olacağına. Ufaktan fiyat bilgiside sızdırıldı hazmetsin millet olur bu transfer.
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Barış her türlü kesik yiyecek ya da beke kayacak başka şansı yok Asprilla 10 no da yapamazsa yunusa döneriz yineDostum 3 günlük adamlar için arslanlarımızı kesemeyiz sırf yeni transferler diye sorry
Böyle biter bizimkilerde bak 40 vermedik diye aklamış olur kendini25 + KDV
Yusuf
Ahmed
Gayet iyi tutar25 + KDV
Yusuf
Ahmed
çok basit bişi bu aslında ama hocamız hamza hamzaoğlundan esintiler sunuyor ne yazık ki onu idare edicem bunu idare edicem diyeKadroda kim kesilecek sorusunun cevabı belli, kim iyiyse o oynayacak.
O gün maçta 60a kadar kötü görünen kim varsa çıkacak yerine yedekteki girecek.
Icardi yerine ShomurodovMalaga'nın 21 yaşındaki santraforu Chupe İcardi yerine alınmalı