Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uğurcan
Singo Sanchez Abdülkerim Jakobs
Torreira Oulai
Sane Asprilla Lang
Osimhen

Bunu mu istiyor Okan hoca

''10 numara oynayabilecek sol ayaklı sağ kanat oyuncusu''...Bu tiplemeden bizde 11 oyuncusu olan iki adet var, biri 10 oynuyor zaten. Sorsalar, bu kadroya en gerekmeyen oyuncu tipi olarak tarifim tereddütsüz bu olurdu.

Oulai yaşından beklenmeyecek olgunlukta, yetenekli bir oyuncu. Ancak takımın en vazgeçilmez birkaç oyuncusundan Torreira pozisyonu için böyle ederinin de çok üzerinde külfete girmenin sırası mı? 6 ve 8.5-10 no ihtiyacımız var; Oulai iki rol için de uygun profil değil zira.

İkisinin de olmayacağını umuyordum, olma noktasına doğru gidiyor iş galiba. Lang transferiyle forvet rotasyonu tamamlandı, belki U23 fizikli bir santrfor olabilirdi.

Madem bir oyuncu için böyle büyük para gömülecekti, takımın ihtiyaç duyduğu profile tam uyan Baumgartner gibi biri yoklansaydı bari...

Oyuncular alınıp çok iyi katkı verseler bile, göz göre yanlış planlama yapıldığı gerçeği değişmeyecek...

oy oy emine
nedir bu güzellikler
nedir bu güzellikler

G_XXYieWwAACiEB
Yarenkiiyi gorunce oulaiye fazla heycalanamadim

Çok mu şey istiyoruz

Çok iyi oyuncu ama megaloman bir yapısı var. Aynı gruptayken Türk takımları ve Türkiye Ligi hakkındaki yorumları son derece kibirliydi, sonuç olarak da g.t oldu, iyi de oldu. Kendisini Galatasaray dan büyük gören herkese kapılarımız kapalıdır. Böyle kafalar zaten faydalı da olmaz. Kendi gibi burnu kaf dağında ama gerçekleri göremeyen bir kulüpte, devam etsin layık olduğu yerde.

Oulai bence çok iyi oyuncu ve özel oyuncu.
Ama istenen paranın çok fazla olduğunu ve bize daha sert bir orta sahanın gerekliği oluduğunu düşünüyorum.

O yüzden Mandela Keita alınmalı

trtnin verdiği muhtemel kadro puan kaybı diye bağırıyor

inşallah öyle bi kadro çıkmaz

Son günlerde Oulai 32+KDV gibi bir şeye bitebilir sanki, öyle bir hava aldım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

yirenkyi büyük balon sadece menajer şirketine bakın çoğu scout olumsuz rapor vermiş zaten yaşıda min 28

Hislerim beni yaniltmiyor ise Asprilla gece saat 1:20 sularinda ülkeye ayak basmış olacak 👍

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt