- 16 Haziran 2010
- 204.084
- 156.186
- 6.838
Ndiaye'i 7.5 aldın 16'ya sattın.Oulai'yi plye iteleriz Badou Ndiaye gibi 30a gelsin amma maaşı 1.1,5 olacak maks
Oulai'i kaça satmaya düşündün?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ndiaye'i 7.5 aldın 16'ya sattın.Oulai'yi plye iteleriz Badou Ndiaye gibi 30a gelsin amma maaşı 1.1,5 olacak maks
45m Tottenham or man UtdNdiaye'i 7.5 aldın 16'ya sattın.
Gelecek seneyi çöpe atacak hata budurİcardi ile uzatmak büyük hata olur
45m Tottenham or man Utd
İlla satmaya gerek yok ki maaşı düşük olsa ve tsdeki performansı verse yeterBelki 10-15 milyon kar yapmak icin 30-35 milyon harcanmaz. Cok riskli. Zaten Türkiye'den cikan bir herifn 45 milyon etmesi icin, bizde CL'de 2 kalan macta cosmali ve bunun üstüne Dünya Kupasinda döktürmeli. Ama o zaman bile ilk gelen teklif herhalde bonuslarla anca 35 falan olur.
Hah işte bak buna katılıyorum, sürümcemede bırakma, nabız ölçme, neyse ne git yap pazarlığını al gel. Sen Galatasaray Başkanısın işin içine girdin mi o iş bitmiştir. Sonra hesabını yöneticilerine sorarsın niye beceremiyonuz diye.Tabi ki direkt rakibin senin ilgil3ndigin elemani alirsa kufrederiz iyi veya kotu degil sorun. Bir hafta siren pazarlik mi olur? Hele kisa transfer devresinde. Ya alirsin ya vazgecersin. Paranla rezil olmak diye bir sey var.
45m Tottenham or man Utd
Şuan Ts ye büyük bir kulüp gelse Oulai için 30 dan aşağı vermezler onlarda verir bu piyasada o parayı ve kesin eminim izleniyo suan. Galatasaray bir üst seviye artık kendini ispat etmesi için. Genelde büyük takımlar buna bakar adam gelip bizde de iyi şeyler yaparsa city gelir sana kemiksiz 50 filan verir. İlla CL olmasıda gerek yok. CL vitrin evet ama 19 yaş bu vitrinsizdir. Arda Gülere bak. Madrid geldi aldı gitti Avrupada bişeymi yapmıştı. Arda 3 yıl sözleşmesi olsa 40 filan verirlerdi. O zamana göre bidebizde olsa cl maçına da çıksa orada da iyi top oynasa ederdi zaten.Şuan onlar olmadığı için yarısı bile zor eder
Ndiayi suanda genç olsa 40 a satardın. Piyasa aynı mı sence suan? O zaman 10 milyona aldığın adam suan 30 dan aşağı vermiyolarNdiaye'i 7.5 aldın 16'ya sattın.
Kaça alıp kaca satacaksiniz, soru basit kimse Ndiaye bugün kaç eder diye sormadı.Ndiayi suanda genç olsa 40 a satardın. Piyasa aynı mı sence suan? O zaman 10 milyona aldığın adam suan 30 dan aşağı vermiyolar
Aldığın fiyata sat hiç önemli değil. Hiç yoktan seni CL de tur atlatır ligde şampiyon yapar yetmez mi bu katkı bu bile bence harikaBelki 10-15 milyon kar yapmak icin 30-35 milyon harcanmaz. Cok riskli. Zaten Türkiye'den cikan bir herifn 45 milyon etmesi icin, bizde CL'de 2 kalan macta cosmali ve bunun üstüne Dünya Kupasinda döktürmeli. Ama o zaman bile ilk gelen teklif herhalde bonuslarla anca 35 falan olur.
Bitmiş bu iş bize hayırlı olsun demek düşer
Az önce yazdım yine yaziyim. Kar etmek burda zerre umrumda değil. Bana katkı verecek. CL de tur atlamamda belki ciddi etki edecek. Ayrıca şampiyonluk hamlesi olacak belkide. Aldığım fiyata satiyim hatta olmadı 10m aşağısına satiyim ama şampiyon yapmış ve CL tur ben okeyim zaten fazlasını ordan kazandım. Ki zaten bunlara etki ederse 50 den aşağısı yok ben en kötüyü hesapladım.Kaça alıp kaca satacaksiniz, soru basit kimse Ndiaye bugün kaç eder diye sormadı.
Yani konu, bu transferin ileride kazançlı bir ticaret olması için kaça aldığın fiyat önemli, bir meşhur söz vardı önemli olan bir ticarette kaça aldığın diye, ileride kaça satarım değil.. Çünkü ileride ne olacağını bilem var mı? Yok.
tsye 30m kimse vermez şuanda zaten verse satardı ts.Oyuncu gidip dkde şov yapsa dknin 11ine girse bile ederi max 40 civarı falan olur.Bizde olsaydı bile o paralara çıkmayabilirlerdi süper lig burası en baba u21 os bile 42ye falan gitti plde verdiği performansla.2 senedir ligue 1'de şov yapan habib diarra bile 33e falan gitti.Bayadır performans veren noah sadiki 20me gitti falan bir sürü ters örneği var bu durumların.Riski biz alıyoruz sonuçta 30m sadece tr ligi oynayan adama vereceğiz , hani bu oyuncular da patlayabilirdi tabii ama onların en azından tecrübesi,geldiği lig ,takım falan çok daha farklı.Hiçbir şekilde o paraları etmiyor oulai , he iyi oyuncu evet ederinin iki katı da olsa alalım diyebilirsin ama o paraları edeceğine dair hiçbir somut olay yok maalesef ortada.Arda da küçük yaştan beri avrupa scoutlarının takip ettiği oyuncuydu üstüne hucum oyuncuları her türlü ediyor fazla para zaten , oulai bir anda çıktı ortaya arda'yla pek alakaları yok.Ts ile fb bile denk değil zatenŞuan Ts ye büyük bir kulüp gelse Oulai için 30 dan aşağı vermezler onlarda verir bu piyasada o parayı ve kesin eminim izleniyo suan. Galatasaray bir üst seviye artık kendini ispat etmesi için. Genelde büyük takımlar buna bakar adam gelip bizde de iyi şeyler yaparsa city gelir sana kemiksiz 50 filan verir. İlla CL olmasıda gerek yok. CL vitrin evet ama 19 yaş bu vitrinsizdir. Arda Gülere bak. Madrid geldi aldı gitti Avrupada bişeymi yapmıştı. Arda 3 yıl sözleşmesi olsa 40 filan verirlerdi. O zamana göre bide
Cookkk yanlış düşünüyorsun. Basitçe senin dediğine göre Oshimen e de anca 40 50 verirler ama 100-150 lerden bahs ediliyor. Piyasası var evet ama Oulai nin yaptığı işi yapan orta saha az dünyada Oshimen in benzersiz olması gibi. Hepsini geçtim 30 a al 30 a sat. Ama sana inanılmaz katkı versin ben yine okeyimtsye 30m kimse vermez şuanda zaten verse satardı ts.Oyuncu gidip dkde şov yapsa dknin 11ine girse bile ederi max 40 civarı falan olur.Bizde olsaydı bile o paralara çıkmayabilirlerdi süper lig burası en baba u21 os bile 42ye falan gitti plde verdiği performansla.2 senedir ligue 1'de şov yapan habib diarra bile 33e falan gitti.Bayadır performans veren noah sadiki 20me gitti falan bir sürü ters örneği var bu durumların.Riski biz alıyoruz sonuçta 30m sadece tr ligi oynayan adama vereceğiz , hani bu oyuncular da patlayabilirdi tabii ama onların en azından tecrübesi,geldiği lig ,takım falan çok daha farklı.Hiçbir şekilde o paraları etmiyor oulai , he iyi oyuncu evet ederinin iki katı da olsa alalım diyebilirsin ama o paraları edeceğine dair hiçbir somut olay yok maalesef ortada.Arda da küçük yaştan beri avrupa scoutlarının takip ettiği oyuncuydu üstüne hucum oyuncuları her türlü ediyor fazla para zaten , oulai bir anda çıktı ortaya arda'yla pek alakaları yok