Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaça alıp kaca satacaksiniz, soru basit kimse Ndiaye bugün kaç eder diye sormadı.

Yani konu, bu transferin ileride kazançlı bir ticaret olması için kaça aldığın fiyat önemli, bir meşhur söz vardı önemli olan bir ticarette kaça aldığın diye, ileride kaça satarım değil.. Çünkü ileride ne olacağını bilen var mı? Yok.
Valla renkdaşım adaşım bazen de kullanmak için yararlanmak için alırsın. 3-4 senelik bonservissiz imza paralı 10 milyon maaşlı adam aldık sayalım. Olaiyi 10 sene kemiksiz kullanırsın. Her sene her sene orta saha diye sağa sola para saçmaktan iyidir

Aldığın fiyata sat hiç önemli değil. Hiç yoktan seni CL de tur atlatır ligde şampiyon yapar yetmez mi bu katkı bu bile bence harika
Oulai için öyle bahsediyorsun ki şuan sanki Vitinha geliyor. Bu çocuk henüz daha birşey başarmadı ki neyin beklentisi bu?

Baya uzak kaldım bu gün orta saha geldi mi abiler

Ndiaye gibi bir çöpsuyuna bizim 8 verip almamız mallık, allahtan daha mal bi ingiliz kulübü bulduk da kar edip sattık

Oulai için öyle bahsediyorsun ki şuan sanki Vitinha geliyor. Bu çocuk henüz daha birşey başarmadı ki neyin beklentisi bu?
İyi çocuk müthiş kumaş, daha 15-20 maçta 19 yaşında, böyle özgüvenli sağlam oynuyorsa ilersinde maşşalah diyelim. Çok ama çok katkı verir eğer güzel işlenirse.
Hep geçmişine para veriyoruz topçunun, bide geleceğine verelim.

Cookkk yanlış düşünüyorsun. Basitçe senin dediğine göre Oshimen e de anca 40 50 verirler ama 100-150 lerden bahs ediliyor. Piyasası var evet ama Oulai nin yaptığı işi yapan orta saha az dünyada Oshimen in benzersiz olması gibi. Hepsini geçtim 30 a al 30 a sat. Ama sana inanılmaz katkı versin ben yine okeyim
yav ben mi düşünüyorum sen mi hala elmayla armutu kıyaslıyorsun 75e aldık biz osimheni aynı mı şimdi osiyle kıyaslamak ne demek ? Oulai'ye avrupadan 15 civarı teklif gelmiş bunu ben değil trabzonun tier 1 muhabiri söylüyor.O parayı etse verir alırlardı zaten çoktan ama vermiyorlar işte hani neye göre ediyor o parayı , ts sırf fazla para istiyor diye ben neden alayım o riski

Hocam bişey başardıktan sonra sen alamazsın ki bunu. Kaçırdığın nokta bu. Demekki ben kendi fikrime göre bu ışığı görüyorum. Çöp olacağını düşünmüyorum. Bide biz ne zaman alıp satalım kafasında olduk ki. Madem büyük takımsın önce başarı. Ha bana kalsa ben işin alt yapı boyutundayım ama suanda o iş imkansız. Bende sana sunu soriyim. Oulai ye 30 verme alma tmm kimi alacaksın suan 30 altına? Varmı? Ben göremiyorum. Ederson filan. Diyorlar 45-50 bonservis + 6-8 arası maaş. Kaça patlıyor hesaplamak lazım. Ki onunda sende tutacağının garantisi yok. Hiç yoktan Oulai aç başarı ve kendini göstermeye

Yukarıdaki mesaja ithafen yazıyorum okumadan ne anladın sen şimdi?

Osimhen ile Oulai bir mi?
Oulaiden niye kâr elde etmek zorundayız

belki yıllarca ortasaha eksigimizi kapatacak

yerine onyedika alıp seneye tekrar göndersek 3 4 yıl adam arasak gomis olayı gibi 100 m € ortasahaya harcasak daha mı iyi

okan burukun açıklamaları kıllandırdı beni transferi kapatmış falan değilizdir inşallah

Resim

Anlık rotasyon

Uğurcan (Günay)
Singo (Sallai)
Sanchez (Kaan)
Bardakçı (Arda)
Jakobs (Eren)
Torreira
Lemina (Sara)
Sane (Asprilla)
Barış (Lang)
Yunus (İlkay)
Osimhen (İcardi)

Gitmesi muhtemel Ahmet ve Yusuf ile üçüncü tercih olacak Kazımcan sayılmamıştır.

21 kişi var elde en az kalitesi yüksek 2 transfer daha gelmeli ve kadro rekabetçi 23 kişi ve gençlerden oluşmalı.

yav ben mi düşünüyorum sen mi hala elmayla armutu kıyaslıyorsun 75e aldık biz osimheni aynı mı şimdi osiyle kıyaslamak ne demek ? Oulai'ye avrupadan 15 civarı teklif gelmiş bunu ben değil trabzonun tier 1 muhabiri söylüyor.O parayı etse verir alırlardı zaten çoktan ama vermiyorlar işte hani neye göre ediyor o parayı , ts sırf fazla para istiyor diye ben neden alayım o riski
Benim yazdığımı tam anlamamışsınki. Neyse sadece sunu dicem Oshimen Napoli ye nerden kaç paraya transfer oldu bir bak istersen. Yaşı kaçtı bide. Anlatmak istediğimi anlamak istersen basit aslında ama sen kafada Oulai yi nin potansiyelini oturtamamışsın renktas. Bazen böyle risklere girilir. Ki bence risk değil. Bir daha alıcı gözle izle Oulai yi :)
Amacım cidden sadece tartışmak. Maksadım bence iyi olacak bi konuda fikrimi anlatmak. Biraz farklı gözle izle bak ciddi potansiyel var Oulai de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt