Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam bişey başardıktan sonra sen alamazsın ki bunu. Kaçırdığın nokta bu. Demekki ben kendi fikrime göre bu ışığı görüyorum. Çöp olacağını düşünmüyorum. Bide biz ne zaman alıp satalım kafasında olduk ki. Madem büyük takımsın önce başarı. Ha bana kalsa ben işin alt yapı boyutundayım ama suanda o iş imkansız. Bende sana sunu soriyim. Oulai ye 30 verme alma tmm kimi alacaksın suan 30 altına? Varmı? Ben göremiyorum. Ederson filan. Diyorlar 45-50 bonservis + 6-8 arası maaş. Kaça patlıyor hesaplamak lazım. Ki onunda sende tutacağının garantisi yok. Hiç yoktan Oulai aç başarı ve kendini göstermeye
Ben alınmasın demiyorum ki ama sizin gibi ne var ne yok parayı basın alın da demiyorum çünkü şuan abartılı yorumlar var sanki dünyanın en iyi 19 yaşındaki orta sahası bu gibi.

30 altı oyuncu kalmamış ya da bundan daha iyisi yok diye bakarsan diyeceğim başka birşey yok zaten.

Benim yazdığımı tam anlamamışsınki. Neyse sadece sunu dicem Oshimen Napoli ye nerden kaç paraya transfer oldu bir bak istersen. Yaşı kaçtı bide. Anlatmak istediğimi anlamak istersen basit aslında ama sen kafada Oulai yi nin potansiyelini oturtamamışsın renktas. Bazen böyle risklere girilir. Ki bence risk değil. Bir daha alıcı gözle izle Oulai yi :)
Amacım cidden sadece tartışmak. Maksadım bence iyi olacak bi konuda fikrimi anlatmak. Biraz farklı gözle izle bak ciddi potansiyel var Oulai de
yav hala daha bambaşka şeyler söylüyorsun 50 satır yazı yazdım sana neredeyse hangi adamların nerede ne yaptığını neye göre 30a falan gittiğini söyledim hala daha ligue 1de performans vermiş adamla kıyaslıyorsun , yani sen diyorsunki ligue 1 taş gibi oynamış wonderkid ile kariyerinde 30 maçı olan avrupanın 9. liginde üstelik ts gibi bir takım oynayan adamla aynı parayı mı eder bunlar ? O kadar u21 oyuncu gitmiş bu sene oulai 35e gelse en pahalı 2. oyuncu oluyor matheus fernandes'ten sonra doğru bu olmalı diyorsun yani ?
amacın direkt tartışma çıkarmak zaten başka bir şey değil.Hadi iyi oyuncu dersin anlarım ben de beğeniyorum da bu paraları eder demek direkt tartışma çıkarmak yani , bir de o kadar örnek vermeme rağmen

Onyedikaaaaaaaaaaa

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Oulaiden niye kâr elde etmek zorundayız

belki yıllarca ortasaha eksigimizi kapatacak

yerine onyedika alıp seneye tekrar göndersek 3 4 yıl adam arasak gomis olayı gibi 100 m € ortasahaya harcasak daha mı iyi
Tamam o zaman 50 milyon verip alalım herkes mutlu olsun.

Ben alınmasın demiyorum ki ama sizin gibi ne var ne yok parayı basın alın da demiyorum çünkü şuan abartılı yorumlar var sanki dünyanın en iyi 19 yaşındaki orta sahası bu gibi.

30 altı oyuncu kalmamış ya da bundan daha iyisi yok diye bakarsan diyeceğim başka birşey yok zaten
Vardır illaki de bu bizimkiler gidip alamıyor, olmuyor gelmiyorlar, ikna edemiyorlar. Bi 10 milyon kazık net yiyecez. Bari bu çocuktan yiyelim. Fazla vercez ama net katkı alırız.

Forvet ve kaleci hariç tüm bölgelere transfer ihtiyacımız var.

Aspirin uçak takibi yapalım galibiyet sonrası. İlla bir orta saha alacaklar artık 28 dediklerine göre bekleyeceğiz.

Ya arkadaş yeryüzünde hem sol ayak olup hem takoz olan 5,10 oyuncu anca vardır, iki tanesi bize denk geliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt