Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ortasahaya topu alınca bir adım ileri giden adam gerek. Bizdekiler al ver anca yapabiliyor. Hatları kıramıyorum bu nedenle.

İcardiyi gönderip osinin yedeğine bertuğ ya da deniz gül den birini çekip kontenjanı doğru bir şekilde kullanmak lazım 6 ay

Stopere de 3.takım zımbırtısı yoksa ahmetcan kiralanmalı

Elimiz epey rahatlar

1 yil once 75 bayildilar normal yedekte de olsa tutmasi..Ama ben 2027 sezonu baska takimda forma giyecegini dusunuyorum buyuk geldi city formasi
Seneye ayrilmak isteyebilir hatta Pep kolaylik bile saglar ama suan kimseye yollamazlar transfer donemin bitmesine 1 hafta kala. Adam elimde baska forvetim yok diye tepki veriyordu bir de 1 sene once 75 verdikleri adami kelepir parasina gondermezler zaten.

İcardiyi gönderip osinin yedeğine bertuğ ya da deniz gül den birini çekip kontenjanı doğru bir şekilde kullanmak lazım 6 ay

Stopere de 3.takım zımbırtısı yoksa ahmetcan kiralanmalı

Elimiz epey rahatlar

Bertug basakta bile 10 dk oynuyor yaw baska birini mi kadtediyorsun

Bana göre lig maçlarında rakip fark etmeksizin 4-1-4-1 oynamalıyız Karagümrük 2. yarısı gibi

---------------------Lemina (Transfer)--------------------
Sane(Asprin)--Sara(Torreira)---Lang(İlkay)----Barış(Yunus)
-----------------------Osimhen (İcardi)

Hala Sara'dan topcu cikacagini umud edenler var yaw. Basimizda tahtaya dogru durust plan cizebilen biri olsa neyse diyecegim de. OB'un formsuz haliyle ne Sara'dan ne Lang'dan ne kimseden hayir gelmez. Topcular kendi kendilerine bildikleri gibi oynasalar daha iyi

alın şu parmadaki keitayı bitirin transferi ya

30sa 30

Mandela Keita istiyorum 30-35-40 farketmez bas geç al gel

Sara nın performansının artması çok önemli 1 kişi daha kazanmış oluyoruz yunustan filan 10 olmaz sara içinde yeni bir oyuncu gözüyle bakabiliriz madrid e de golü atmış olsa süper olacaktı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt