- 20 Ağustos 2017
- 24.055
- 16.370
- 1.838
Isin sonunda Galatasaray'i satin alacagim galiba. Baska turlu istedigim topculari alamayacagiz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tek os gelecek
Onu söyleyen sanki robocop gibiydi. Bu 1-2 gun icinde ilk transfer gelir dediydiBu Haluk taraftari mal yerine koyuyor.
1 hafta evvelde yeni orta sahayi Karagumruk macinda gorecegiz dedi.
Gtten sallıyor o. Tolgahandan sonra dedi asprillayıAsprillayi 1 gun once bilen eksideki elemandan inciler
- Ruizle gecen yildan beri gorusuluyormus medyaya sizinca psg tutusuo apar topar sozlesme yapmis.. normalde ihtimal varmis aslinda sanirim Sane gibi bir piyango olacakti
- İcardiyle anlasilmis sozlu olarak
- 17 K cepte ama 4. Opsiyon falan
- Oulai icin 32+ kutucu demis mactan once o olmazsa Magassa hazir bekliyormus
- Asprillayi ta Watfordta istemisiz para yokmus 2.5 yil once
- Marmoush ve Almada hala ilgi alanimizdaymis
- Sene sonu icin topcularimiza cok teklif varmis
Rodop'u bilmiyorum da Haluk da soyledi bunu benzer seyi.Onu söyleyen sanki robocop gibiydi. Bu 1-2 gun icinde ilk transfer gelir dediydi
Gtten sallıyor o. Tolgahandan sonra dedi asprillayı
Ihtiyaçımızı avatar yaptımGtten sallıyor o. Tolgahandan sonra dedi asprillayı
Haluk orta saha demedi de Antep maçından sonra 1-2 güne u23 bir oyuncu getirmesini bekliyorum tarzı bir şey demişti sanırım. Noa Lang haricinde.Rodop'u bilmiyorum da Haluk da soyledi bunu benzer seyi.
Biat ederimOnce dedigini ispatlarsam ?
Silas anderse?Mandela
Ayberk karapo
Büyük ihtimalle ofsayt amaGouri yine attı
Bizle adı çıktığından beri formu ons altından hızlı yükseliş gösterdiGouri yine attı
Hala U23 gelecek oldu 25 Ocak yani dusun, artik eskisi kadar bilgi verebildigi yok transfer hususunda.Haluk orta saha demedi de Antep maçından sonra 1-2 güne u23 bir oyuncu getirmesini bekliyorum tarzı bir şey demişti sanırım. Noa Lang haricinde.