- 20 Ağustos 2017
- 24.055
- 16.370
- 1.838
Gecen sene adi ciktiginda ban yedim bunu dedim diyeBöyle işin A.Gourim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gecen sene adi ciktiginda ban yedim bunu dedim diyeBöyle işin A.Gourim
Dogumgune kadar pusuya yatalım o zamanO gelemiyor yasi daha 18 olmadi.
Trabzonspor net olarak karar verdi: Oulai’yi yurt içine bırakmayacak. Oulai için Manchester City, Chelsea ve PSG gibi Avrupa’nın dev kulüplerinden ilgi var.
@hasanntuncel
Bu saatten sonra bizde karar vermişizdir inşallah 15m üzeri para verilmeyeceğini.Trabzonspor net olarak karar verdi: Oulai’yi yurt içine bırakmayacak. Oulai için Manchester City, Chelsea ve PSG gibi Avrupa’nın dev kulüplerinden ilgi var.
@hasanntuncel
Bu işin sonu abdulkadire gidiyoTrabzonspor net olarak karar verdi: Oulai’yi yurt içine bırakmayacak. Oulai için Manchester City, Chelsea ve PSG gibi Avrupa’nın dev kulüplerinden ilgi var.
@hasanntuncel
Yaz donemi icin olabilir.Dogumgune kadar pusuya yatalım o zaman![]()
Acele etme , epey izle 2,3e kadarHemen bi Lang ve Aspirin skills izleyip geliyorum.
Yakışmadı bilge adam magassayı koca 3 dakika boyunca etüd ettim iyi oyuncuFmciler leş seviciler
Geldi.. asprilla işte.Hala U23 gelecek oldu 25 Ocak yani dusun, artik eskisi kadar bilgi verebildigi yok transfer hususunda.
Raporladim bu terbiyesizligiBöyle işin
EyvahYakışmadı bilge adam magassayı koca 3 dakika boyunca etüd ettim iyi oyuncu
DK sonrası çok fena piyasa yapacakmış beklentileri bu yöndeymişTrabzonspor net olarak karar verdi: Oulai’yi yurt içine bırakmayacak. Oulai için Manchester City, Chelsea ve PSG gibi Avrupa’nın dev kulüplerinden ilgi var.
@hasanntuncel
Raporladim bu terbiyesizligi
Yok kastim orta saha icin oyle diyordu kendisi. Yoksa bugun biri geldi ama hic piyasada yoktu hesaba gore. Buna gore gecen hafta gelecekti guya. Yani Haluk'un bu tur islerde bir bilgisi yok oylesine konusuyor haber alirmis gibisine.Geldi.. asprilla işte.