Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 63.558
- 77.874
- 4.218
Hoca muhtemelen Lang + Asprilla'yı düşünüyordurUlan 10 numara işi yine yalan oldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoca muhtemelen Lang + Asprilla'yı düşünüyordurUlan 10 numara işi yine yalan oldu
İlkayda iki asist yaptı ki bedava Messi gelse almazlarHoca muhtemelen Lang + Asprilla'yı düşünüyordur
Hüsnü moongazer anlamadım ama benim anlamadığım bir şey bulabildiğin için laykını verdim
Trabzonspor net olarak karar verdi: Oulai’yi yurt içine bırakmayacak. Oulai için Manchester City, Chelsea ve PSG gibi Avrupa’nın dev kulüplerinden ilgi var.
@hasanntuncel
Lang ve aspirilla tuta dabilir tutmaya da bilir tarzı transferler. Ortasaha daha net transferler olmalı
Hüsnü moongazer anlamadım ama benim anlamadığım bir şey bulabildiğin için laykını verdim
Beni mi atıf yaptığın kişiyi miİlk kez gordum bu uyemizi
Manchester maçında izledim Osimheni versek alamayızBu iyi bir 10 numara olacak![]()
Mateus Mané - Oyuncu profili 25/26
Mateus Mané, 18, Portekiz ➤ Wolverhampton Wanderers, 2025'den beri ➤ On Numara ➤ Piyasa Değeri: 20.00 mil. € ➤ * 16 Eyl 2007, Barreiro, Portekizwww.transfermarkt.com.tr
Bir aydir yaziyom. Bundan 10 numara cikmaz bence ama Sane'nin yerini doldurur.Bu iyi bir 10 numara olacak![]()
Mateus Mané - Oyuncu profili 25/26
Mateus Mané, 18, Portekiz ➤ Wolverhampton Wanderers, 2025'den beri ➤ On Numara ➤ Piyasa Değeri: 20.00 mil. € ➤ * 16 Eyl 2007, Barreiro, Portekizwww.transfermarkt.com.tr
Bir ay once ikinci yari oyuna girdi 30 dk izledim ve yazdim buraya. 250 bin degeri vardi. Oulai'ye 5 verildigi yerde buna da verilirdi.Manchester maçında izledim Osimheni versek alamayız
Sallai dinelnsin diyeBugün eren niye sağbek oynadı anlayan var mı
Günün sonunda magusa limanına demir atacaz gibi
Beni mi atıf yaptığın kişiyi mi
60 milyonluk falan bir topçu olarak gider pl takimlarina yazın.Manchester maçında izledim Osimheni versek alamayız
İngiltere milli alt yaş takımlarında oynuyor, herkesin haberi vardır bundan piyasa değerine bakma sen , yedirmezler bizeBir ay once ikinci yari oyuna girdi 30 dk izledim ve yazdim buraya. 250 bin degeri vardi. Oulai'ye 5 verildigi yerde buna da verilirdi.