- 29 Ocak 2024
- 8.442
- 7.292
- 568
Dillendirilen maliyetlerle oulai olmasındansa gazi mağusa olsunGünün sonunda magusa limanına demir atacaz gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dillendirilen maliyetlerle oulai olmasındansa gazi mağusa olsunGünün sonunda magusa limanına demir atacaz gibi
Oulaiyi de hülleyle almak lazım avrupadan bi kulüp üstündenDillendirilen maliyetlerle oulai olmasındansa gazi mağusa olsun
Hülleci osman ağbiOulaiyi de hülleyle almak lazım avrupadan bi kulüp üstünden
Lang psv yaptigini yaparsa ve varis böyle devam ederse kesin 11 girip oynar.Lang'ın tutma ihtimalini %50
Aspirilla'nın tutma ihtimalini %30
olarak tahmin ediyorum
Tabi ki herkes farkindadir MT topcusu oldugu icin ama Wolves Fitor'u kovup yeni hocaya gecene kadar oynamiyordu ki o bile umutsuz kalinca yer vermeye basladi.İngiltere milli alt yaş takımlarında oynuyor, herkesin haberi vardır bundan piyasa değerine bakma sen , yedirmezler bize
Sümer yazıtlarını okumuş gibi oldum. Ne anlatıyor bu mesaj renkdaşgüzel bir haber oulai çarşamba günü bize karşı forma giyemiyor yönetmelik gereği
Ben sana diyeyim bunlar kimseyi getirmeyecek orta tarafa. Sakat leminaya aklı başka yerde toreiraya kalacaz.Hülleci osman ağbi
City aldi ama bize karşı oynatamazSümer yazıtlarını okumuş gibi oldum. Ne anlatıyor bu mesaj renkdaş
Lang'ın iyi topçu olduğu kesin de uyum sağlaması lazım bize.Lang psv yaptigini yaparsa ve varis böyle devam ederse kesin 11 girip oynar.
Çokta fifi, beter olsunlar.Oulai sene sonu 20 m euro teklifle gitmek isteyince zorla verince oturup ağlamasınlar.
Adnanım şeyi tutma ihtimalimiz % kaç ?Lang'ın tutma ihtimalini %50
Aspirilla'nın tutma ihtimalini %30
olarak tahmin ediyorum
Cidden city'i mi alıyor. Kolpadır yavCity aldi ama bize karşı oynatamaz