- 26 Ocak 2021
- 41.397
- 40.680
- 3.078
Kolpa tabikide yav sözde izliyormus iste ki izleyebilir de tum sezon izlemeden teklif falan yapmazlar. Yazin bir 12 milyon falan gonderirler teklif.Cidden city'i mi alıyor. Kolpadır yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kolpa tabikide yav sözde izliyormus iste ki izleyebilir de tum sezon izlemeden teklif falan yapmazlar. Yazin bir 12 milyon falan gonderirler teklif.Cidden city'i mi alıyor. Kolpadır yav
Antrenmanlara başlasa bile hazır olması 3 haftayı bulur bize Kayserispor maçında oynayacak orta saha lazım.Bitiyo 3 güne tm kolpalamıyosa
Tottenham da öyle olmamışmıydı. City kolla kendiniLiverpoola bi döşedik o gün bugün perişan haldeler , Kendilerine Okan hocayı öneririm
Boş versinler şu mevzuyu artık yav. Nereye satıyorlarsa satsınlarKolpa tabikide yav sözde izliyormus iste ki izleyebilir de tum sezon izlemeden teklif falan yapmazlar. Yazin bir 12 milyon falan gonderirler teklif.
Bu haberi giren eleman dedi ki Avrupadan gelen teklifleri 15 milyon civarı dedi. Muhtemelen 14 milyon teklif edildiKolpa tabikide yav sözde izliyormus iste ki izleyebilir de tum sezon izlemeden teklif falan yapmazlar. Yazin bir 12 milyon falan gonderirler teklif.
Takimin orta sahasi zaten 30'luk adamlar hep, isterse Messi olsun oraya genc biri lazim.Yaşlı da değil
İyi olmaz mı
Tabi ki hocam teklif yaptık yazdı. 23 dk yerleştirmiş kanırtmış
Biraz dusundum 17k alcaklar malesef
2 kontenjan var. 1 tane u23 1 tane elit ortasaha alıp sulh olalımTakimin orta sahasi zaten 30'luk adamlar hep, isterse Messi olsun oraya genc biri lazim.
Eleman tesislerde muhtemelen. Dumenden İngiltere turu. Aaa o da ne onyedika menajeri ile İstanbuldaBiraz dusundum 17k alcaklar malesef
Psvdir o City , chelsea ve psgnin tam sezon izlemeden teklif yapmasina imkan yok.Bu haberi giren eleman dedi ki Avrupadan gelen teklifleri 15 milyon civarı dedi. Muhtemelen 14 milyon teklif edildi
İyi de bu herif niye hypelandi o zaman .. ben tolgahani cuma yazdi diye gordum persembe yazdiysa eksideki ondan gormustur zaten
La bütün Pazar geceniz bunu tartışmakla geçti, yapmayın şunu kendinizeTabi ki hocam teklif yaptık yazdı. 23 dk yerleştirmiş kanırtmış
Zambo afrikalı erkek kızılderili kadından olma melezlere verilen isimmiş. O yüzden böyle heybetli heraldeZamboyu conte salmaz zaten
Ama seneye +2 olan kural +4 oluyor ayrıca bu kuralı üstelik bu TFF kalırsa ligin gençleştirme projesi devam edecekmiş diyorlar. Bence bizimkiler bunu da düşünüp yine genç oyuncu alacak gibi.2 kontenjan var. 1 tane u23 1 tane elit ortasaha alıp sulh olalım