Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Böyle bir ihtimal yok değil mi? Sallıyor
Singo kariyerine stoper olarak devam edecegi icin hazir kazimda sol bekte iyi oynarken ereni sag bek yapmaya karar verdikBugün eren niye sağbek oynadı anlayan var mı
Böyle bir ihtimal yok değil mi? Sallıyor
Uydurum show olabilir. Bu tipler ne zaman bi tane tuttursalar hemen her seye atliyorlar. Sonra Ali Sami Yen gibi patliyorlarTolgahan duyum show yapiyor herkes uyumuṣ
BurdayızTolgahan duyum show yapiyor herkes uyumuṣ
Devre arası giderse külahlari değişirizTorreira sene sonundadır devre arasi olacagini sanmiyorum
1 tutturmadi ki. Söyledigi her sey ciktiUydurum show olabilir. Bu tipler ne zaman bi tane tuttursalar hemen her seye atliyorlar. Sonra Ali Sami Yen gibi patliyorlar
Değildir herhalde yani inşallah zaten şuanda bile eksiğimiz var birde giderse yerini dolduramaz bunlar. Gerçi yazında becerebileceklerini zannetmiyorum ya.Devre arası giderse külahlari değişiriz
Aslinda asprillayi tolgahan haric yazan olmadi. Yabanci basinda cikti aksamina gsde haberi oldu bugunde geldiİsmi hiç çıkmamış bir ortasaha olabilir mi acaba ?
Cevap veriyorum : olamaz tabiki
Adamı kestikten sonra kazanmaya başlamışlar.Eyvah, uğursuz topçu profili en sevmediğim. Almasınlar madem.
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
fena bi herife benzemior şurada ama bu sezon 17 maçta hiç skora etki etmemiş olması tuhaf gelmekte
Evet makattımız tepişti sağolsun Okan hocaOkan Buruk: "Ajax maçından sonra futbolda yaşanabilecek en kötü şeyleri yaşadık. Bir daha bu duruma düşmemek için bundan ders çıkardık ve çok güçlü bir kadro şu anda oluşturmaya çalışıyoruz."
fena bi herife benzemior şurada ama bu sezon 17 maçta hiç skora etki etmemiş olması tuhaf gelmekte
Gittiler g.tlerinde don yokken haddinden cok daha fazla para verip bize transferini engellediler, yetmedi adami cop ettiler. Bize gelseydi cok farkli bir durum olacakti.Levent Tüzemen: “Galatasaray, Rafa Silva için 7 milyon euro verecekti ama Beşiktaş, Galatasaray'a vermedi. Ama Benfica'ya veriyorsun..."
Yener incenin raporu yüzünden, sol bek oynayamaz raporu vermiş.Bugün eren niye sağbek oynadı anlayan var mı