Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence eren ve kazımcanı yedek 6 ve 8e devşirelim. Ayrıca sağ bek sol stoper 6-8-9-10a 2 as 4 yedek ihtiyacımız var

Lookman’ı biz alalım.

Ön bölgede bu çocuk da gelirse kimse durduramaz ligde bizi. 2 yıl daha garantileriz şampiyonluğu

Fethiye maçından öncede mi subliminal attı? Her maç öncesi atılan CW enerji sponsorlu twit o maç başlamadan. Genelde de kaptanların forma arakası oluyor ilk fotoda o da CW enerji sırt sponsoru olduğu için.

bilmiyoruz ki işte olabilir. uğurcan-eren-sara'lı karagümrük maç görselini de epey şüpheli buluyorum açıkcası çünkü mb bu konularda olağan şüpheli. bu sübliminal işlerini sevdiği ve her fırsatta kullandığını geçmiş tecrübelerimizden biliyoruz.

yurt içinden hassas transferlerde daha dikkatli olsak iyi olur. yoksa random yabancı transfer için ne yapıyorsan yap.

Magassa isteriz
Magassa isteriz

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lang a 30, aspirillaya 23 çekilen piyasada lookmanı 35 e almak bedava
20260118_215010.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oulai için ne yaptık lan biz diyip bizi geri aramaları kaç gün sürer tahmini. Bence perşembe ararlar

Asprillayı sağlık testinden geçemedin diye şutlayıp lukmın mı çekiyoruz

bilmiyoruz ki işte olabilir. uğurcan-eren-sara'lı karagümrük maç görselini de epey şüpheli buluyorum açıkcası çünkü mb bu konularda olağan şüpheli. bu sübliminal işlerini sevdiği ve her fırsatta kullandığını geçmiş tecrübelerimizden biliyoruz.

yurt içinden hassas transferlerde daha dikkatli olsak iyi olur. yoksa random yabancı transfer için ne yapıyorsan yap.
Kusura bakılmasın ama bana göre TS'lilerin kendi kendine uydurduğu bir şey olduğu çok net görülüyor. Zira her maç öncesi CW enerji sırt sponsoru için paylaşılan bir paylaşım. İlk defa olsa haklı olurlardı.

Asprilla'nın bizde uzaktan gol atması 1.5 yılı bulabilir genelde bizdeki geleneklere göre uzaktan gol atanlar şut atmayı bile unutuyor.
Asprilla'nın şutu şöyle iyi böyle fena diyenler sallıyor
Şutu iyi olan hücum oyuncusu ligde 6240 dakika alıp sadece 10 gol atar mı

beklentiyi gereksiz yükseltmeye gerek yok
adam kapalı kutu görecez işte et mi balık mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt