Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keita'nin macini izliyorumda,pek de bir numarasini goremedim.

Parma varlik gosteremiyor gerci , tam referans sayilmaz ama

yav aynı maçı ben de izliyorum gayet iyi savunmayı yapıyor keita , ne yapması lazımdı ekstra zaten dripling atan hucumcu bir herif değilki.Savunması gereken belli bir alan var onu da yapıyor gayet çoğu ikili mücadeleyi kazandı aldığını da bernabeye veriyor.Parma zaten sürekli geride savunma yapan hucumu düşünmeyen bir takım burada bu kadar anca.Arkasını toplaması gereken bir orta saha da yokki Keita'nın hani ekstra işte yapsın.Takımda direkt oyuncu yok zaten maksimumunu yapıyor takım her türlü.Hani ilk defa da izlemiyorum he adamı , bir senede izlemediğim maks Parma maçı sayısı 5-6 falandır

Ben bu keitanin koşusuna takıldım zaten
Nerde oynadığı belli değilde emekli dayilar gibi koşuyor. Ederson at gibi kosuyor ve tehlike olduğunda ilk bu yetişiyor. Gol olacak pozisyonu kesiyor. Geçen maçta bunu yapti

yav aynı maçı ben de izliyorum gayet iyi savunmayı yapıyor keita , ne yapması lazımdı ekstra zaten dripling atan hucumcu bir herif değilki.Savunması gereken belli bir alan var onu da yapıyor gayet çoğu ikili mücadeleyi kazandı aldığını da bernabeye veriyor.Parma zaten sürekli geride savunma yapan hucumu düşünmeyen bir takım burada bu kadar anca.Arkasını toplaması gereken bir orta saha da yokki Keita'nın hani ekstra işte yapsın.Takımda direkt oyuncu yok zaten maksimumunu yapıyor takım her türlü.Hani ilk defa da izlemiyorum he adamı , bir senede izlemediğim maks Parma maçı sayısı 5-6 falandır
Bunlar ne izledigini bilmiyor ki sanirsin hepsi scout lisansina sahip. Oyuncudan beklentiler nedir, onu one cikaran ozellikleri nedir diye sorsan bilmezler.

Top kapip gidip herhalde forvetlere gol attirmasini falan bekliyor bazilari.

Adam kesici, zaten genel gorevi defans onunde duvar olup toplari kapmasi ve bazen sistem geregi orta sahada ilk presi uyguluyan topcularin basinda geliyor. Bizde Tor'un yaptigi gibi.

Parma defansif bir takim dedigin gibi. Oradaki gorevine gore yorumlayip analiz etmek lazim.

Ben bu keitanin koşusuna takıldım zaten
Nerde oynadığı belli değilde emekli dayilar gibi koşuyor. Ederson at gibi kosuyor ve tehlike olduğunda ilk bu yetişiyor. Gol olacak pozisyonu kesiyor. Geçen maçta bunu yapti

fiziksel yapısından dolayı öyle. o boya göre biraz kalın ve poposu hafif gomis tarzı :d

ederson daha uzun ince, bacak boyu falan müsait olduğu için alanları çok rahat kat ediyor

Ben size diyim
bi tane U23 orta saha alcaz son kontenjan ile fırsat beklencek

ve... FABIAN RUIZ... hala sözleşme yapmadı :ka::ka::ka:
... hani uzatacaktı??

Bu dediğinin alasını Torreira falan zaten yapıyor, gidiyor önde basıp önde de tutuyor üzerine bizi. Lemina da aynı şekilde geriye inanılmaz koşu da atıyor üstüne.

Ama buna rağmen Torreira bile eleştiriliyor burada falan ya 1 maç yapamayınca. Üstelik adamın tekniği de kötü değil, şut falan da atıyor uzaktan bir de.

Önce elindekinin farkında olmak lazım. Torreira ya da Lemina formdan düşerse, ya da giderlerse diye ondan bile iyisini almak zorundasın.

Yoksa kadron bir anda vasat altı Cuesta, ya da vasat Frankowski vs ile dolar.

İşin kötüsü bu adamlar da ucuz değil artık. Geçen sezon gelen bu ikisi şimdi istesek 15-20 isterler onlar için bile bu senenin DK öncesi piyasasında.

Boşa kurşun atamayız. Zor da olsa ikna edip çok iyi bir orta saha alınmalı. Hem defansta hem de ofansta tempo dikte eden ve takımı sahiplenip x2 ile oynayacak yürekli biri olmalı.

Bu arada Oulai, 4 kati maas, CL'de oynama şansı deyip ekran filan karartmadi hic. Omurgaliymis!
Moda ikoncani Siyah ekran halen top oynamiyor.
özgüven meselesi

Oulai nedir ki ben zaten sahaya çıkıp topumu oynarım şimdi GS olmazsa seneye PSG olur özgüveniyle oynuyor

Barış ise belli ki bizim ona dair kurduğumuz hayalleri paylaşmıyormuş. Ben bundan yukarı gidemem piyasam zirve yapmışken Arapları söğüşleyeyim görüşündeymiş

oysa çok iyi girmişti sezona. CL'de o performansı sürdürse + sezon sonunda Dünya Kupası'na taşısa Avrupa'dan çok iyi teklifler alırdı

Ederson muazzam bir topçu tam bir gasperini stili okanında aradığı adam o aslında şurada 2 ay önce 50 tane isim düştügünde 40 milyon edebilecek tek topcu ederson yazmıştım 10 fazla vereceksin böyle bir adam alacaksın başında ağırmayacak. Hayır bu herif bir de hırslı bir tip laubali savsaklayan bir elemanda değil ter döküyor yani sahada

Futbol öyle bombok bi noktaya geldi ki

Analiz yapalım diye maçı açıyoruz o bekliyo topun arkasında 11 kişi diğeri bekliyo topun arkasında 11 kişi kimin ne bok olduğunu anlayamıyoruz

özgüven meselesi

Oulai nedir ki ben zaten sahaya çıkıp topumu oynarım şimdi GS olmazsa seneye PSG olur özgüveniyle oynuyor

Barış ise belli ki bizim ona dair kurduğumuz hayalleri paylaşmıyormuş. Ben bundan yukarı gidemem piyasam zirve yapmışken Arapları söğüşleyeyim görüşündeymiş

oysa çok iyi girmişti sezona. CL'de o performansı sürdürse + sezon sonunda Dünya Kupası'na taşısa Avrupa'dan çok iyi teklifler alırdı

Haftaya cezalı NL77 iyi top oynarsa kayseri maçında görürüz totosunu.

Bu dediğinin alasını Torreira falan zaten yapıyor, gidiyor önde basıp önde de tutuyor üzerine bizi. Lemina da aynı şekilde geriye inanılmaz koşu da atıyor üstüne.

Ama buna rağmen Torreira bile eleştiriliyor burada falan ya 1 maç yapamayınca. Üstelik adamın tekniği de kötü değil, şut falan da atıyor uzaktan bir de.

Önce elindekinin farkında olmak lazım. Torreira ya da Lemina formdan düşerse, ya da giderlerse diye ondan bile iyisini almak zorundasın.

Yoksa kadron bir anda vasat altı Cuesta, ya da vasat Frankowski vs ile dolar.

İşin kötüsü bu adamlar da ucuz değil artık. Geçen sezon gelen bu ikisi şimdi istesek 15-20 isterler onlar için bile bu senenin DK öncesi piyasasında.

Boşa kurşun atamayız. Zor da olsa ikna edip çok iyi bir orta saha alınmalı. Hem defansta hem de ofansta tempo dikte eden ve takımı sahiplenip x2 ile oynayacak yürekli biri olmalı.
Bize zaten o muadilde de oyuncu lazım , Torreira bu alan savunmasını lemina'nın yarısı kadar bile yapamıyor.Onun olayı rakip sahada baskıyla top kazanması zaten.Keita direkt Lemina gibi defans önünde durup alan kapatan bir oyuncu , birebirlerde iyi geride bırak arkayı süpürsün olayı o zaten.Bunu Lemina'dan iyi yapabilecek birini arıyorsan da gidip Baleba,Onana falan alman lazım onu da alamazsın en fazla böyle zaten defolu bazı şeyleri çok iyi yapıp bazılarını da yapamayan adamı alabilirsin.Dediğin tarzda oyuncu yazın bile zorken kış dönemi imkansız zaten kimseden çıkaramazsın öyle oyuncu.Scout ekibin varsa gidip bu tarz olabilecek genç birini bulabilir sadece.Torreira rolü için yine farklı tarzda biri lazım ona Oulai olabilirdi mesela ama o paraları etmez ki Torreira kadar defansif farkındalığı da yok onun hızıyla iş yapıyor defans konusunda zaten ama ekstra olarak oyun kurulumu daha iyi tabii

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt