Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 15.623
- 14.657
- 1.398
Marmoush Galatasaray'da via @Yasin Paçavra
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şl maçları bitene kadar iddiası olan takımlar vermek istemez oyuncusunu. Edersonu satmak istese bile şuan vermez meselaOrtasaha için 28 inden sonrayı bekliyoruz ismi kim sizce? Mantık kuruyorum Ederson değil Atalanta zaten 13. ŞL'de.
Ugarte değil Manu ŞL'de yok. Gueye desen Villareal 35. sırada çıkamayacaklar.
Ohooo iṣimiz var
Yok öyle yağma, söz verildi. 30 milyonsa 30 milyon verilip elit 1 ortasaha alınmalı, 1 tane de u23 kiralık alsınlar işte. Biz bunlarla yıllardır aynı şekilde mücadele edip şampiyon olduk1 tane kiralık orta saha alın yeter.
Adamların maçından önce herkes grip oluyor.
2. olmak için masrafa gerek yok.
O adam gitmedi çünkü mola verdi. Gittiği gün dedim yakında döner diyeAli Koç gidince bu işler biter dedik, nasıl devam ediyor anlamıyorum.
Gidin alın şu çocuğu yedekde stoper yok
İyide kendisini seçimde yenen Saran için bu imkanlarını neden kullandırmaya devam eder ki?O adam gitmedi çünkü mola verdi. Gittiği gün dedim yakında döner diye
Taraftarın fikri çok önemli değil. Bak zaten saran seçime gidiyor. Şampiyon olursa kendine pay biçer merak etme. Medyada destekçisi çokİyide kendisini seçimde yenen Saran için bu imkanlarını neden kullandırmaya devam eder ki?
Saçma değil mi yani, çekersin o tüm hile, hülle, kayırma organizasyonunu zaten Saran onlarsız şampiyon olamaz. Sonra tekrar gelirsin güle oynaya. Saran şampiyon yapınca nasıl tekrar gelecek, o zaman hiç gelemez Ali.
Ne malum milanla anlastigimiz. Turk basinina göre konusuyorsan boṣ konuṣuyon derimYurt dışında da taksitle oluyor bir çoğu transfer. O yüzden paran var. Sen yurt dışındaki oyunculara kiralık + opsiyon ile mi gidiyorsun yoksa bonservis vermeye okey misin o önemli. Ayrıca Fofana'da Milan ile anlaşılmış Fofana gelmeyi kabul etmemişti demek ki paran var.
Marmuş mu? City maçlarını izledim ve özellikle baktım, bu çocuk oyuncu mu yav demiştim, önceki takımlarında hiç izlemedim.hayalimdeki 2 futbolcu şuan marmuş ve sarr bu 2sini alsak lig biter şl de de çeyrek yaparız bence ve 7 8 sene orta sahada kafamız rahat olur
almak @Keramettin TANRIVERDİ abinin dediği gibi imkansız ama gelirse bize özel tribünü olur çok maç çözer yıllar sonra frikiklerde heycanlanırızMarmuş mu? City maçlarını izledim ve özellikle baktım, bu çocuk oyuncu mu yav demiştim, önceki takımlarında hiç izlemedim.
İtalyan basınında da sorunun Fofana'nın gitmek istememesi olduğu yönünde haberler vardı. Her neyse ya sen mutlu olacaksan tamam GS'nin parası yok o yüzden oyuncu alamıyor. Uzatılacak bir konu da değil.Ne malum milanla anlastigimiz. Turk basinina göre konusuyorsan boṣ konuṣuyon derim
Saran gitti renkdaş, atk raporu ile. Yaza kadar devam et denildi ve tutuklama yerine adli kontrol verildi. Bu yüzden seçim kararı aldı saran.İyide kendisini seçimde yenen Saran için bu imkanlarını neden kullandırmaya devam eder ki?
Saçma değil mi yani, çekersin o tüm hile, hülle, kayırma organizasyonunu zaten Saran onlarsız şampiyon olamaz. Sonra tekrar gelirsin güle oynaya. Saran şampiyon yapınca nasıl tekrar gelecek, o zaman hiç gelemez Ali.
Bende çok cahilmişim yav, bu adam futbolcu mu, citye kadar nasıl gelmiş diye soruyordum kendime,almak @Keramettin TANRIVERDİ abinin dediği gibi imkansız ama gelirse bize özel tribünü olur çok maç çözer yıllar sonra frikiklerde heycanlanırız
estağfurullah ama iyi topçu kalitel, ekitiketi ekite yağan adam kısacaBende çok cahilmişim yav, bu adam futbolcu mu, citye kadar nasıl gelmiş diye soruyordum kendime,