Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İtalyan basınında da sorunun Fofana'nın gitmek istememesi olduğu yönünde haberler vardı. Her neyse ya sen mutlu olacaksan tamam GS'nin parası yok o yüzden oyuncu alamıyor. Uzatılacak bir konu da değil.
Bakacaz dönem sonunda avrupadan 20+m transfer yapamazsak ben, yaparsak sen hakli cikacaksin

Bakacaz dönem sonunda avrupadan 20+m transfer yapamazsak ben, yaparsak sen hakli cikacaksin
Avrupa'daki o oyunculara TS'den Oulai'ye yapılan teklif yapılıyor mu sorun bu? Oulai'ye verilen para ile Danois vb. birini alabiliriz. Onu bilmek lazım. Bana göre para olmasına rağmen bizim yönetimdeki arkadaşların plansızlığı ve beceriksizliği belki de illa yıldız olsun PR yapalım isteği nedeniyle şimdiye kadar bitmedi orta saha transferi.

Avrupa'daki o oyunculara TS'den Oulai'ye yapılan teklif yapılıyor mu sorun bu? Oulai'ye verilen para ile Danois vb. birini alabiliriz. Onu bilmek lazım. Bana göre para olmasına rağmen bizim yönetimdeki arkadaşların plansızlığı ve beceriksizliği belki de illa yıldız olsun PR yapalım isteği nedeniyle şimdiye kadar bitmedi orta saha transferi.
ben bu haberlere inanmıyorum avrupa basınında teklif olduğuna dair haber ç.ıktı mı ?

ben bu haberlere inanmıyorum avrupa basınında teklif olduğuna dair haber ç.ıktı mı ?
Kim için Danois için çıkmadı. Mandela Keita, Magassa için çıktıydı sanki. Ben bu 28 işini de anlamıyorum Pape Gueye desen zaten Villarael'in ihtimali kalmadı. Onyedika var ama o değil o istense hemen gelir deniyor. Acaba bir ara adı çıkmıştı Olympiakos'tan Santiago Hezze'mi zira Olympiakos- Ajax'a kaybederse eleniyor.

Langıdı mangıdı samsak mamsak birşeyler duydum , verdiğimiz parada sadaka olsun , hemen gönderin takımdan abi

Kim için Danois için çıkmadı. Mandela Keita, Magassa için çıktıydı sanki. Ben bu 28 işini de anlamıyorum Pape Gueye desen zaten Villarael'in ihtimali kalmadı. Onyedika var ama o değil o istense hemen gelir deniyor. Acaba bir ara adı çıkmıştı Olympiakos'tan Santiago Hezze'mi zira Olympiakos- Ajax'a kaybederse eleniyor.
oulaiyi kast ettim

sence biz hala zorluyoruz mudur onu ?
Bu durumlardan ben anlamıyorum bana göre zorlamıyoruzdur ama sayın başkan ben illa TS'ye bir 25-30 daha vereceğim diye inat ettiyse bilemiyorum. Bana göre bizim şu an almamız gereken orta saha fizikli, sert, alan kapatan, uzun top atma özelliği olan bir oyuncu olmalı.

Avrupa’da o teklifi nakit olarak kabul ediyorlar. Burda buzdolabı taksidine girer gibi 12 aya ikna edebiliyorlar o yüzden tekliflerin faklı olması da normal bir yerde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt