Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gelecek yıla sağlam bütçe lazım 0 km takım gerekecek gibime geliyor toreyralar icardiler singolar jakobslar, barışlar bir çoğu gidecek bence.

Böyle c sınıf yaşlı oyuncular olmaz beleş bile alınmaması lazım yabancı kuralı varken
Maliyeti önemli, tek haneli rakamlara bırakıyorsalar düşünmeden alır 2-3 sene oynatırım çok sağlam oyuncu stoperde de oynuyor, gueyeye 30 vermekten mantıklı en azından

Tüh, tesadüfün böylesi, kim bilir uçakta neler döndü.

1000046417.webp
ama
1000046860.webp
cikarmasi

Hocaya da kimi sorsak çok iyi çok iyi gelsin diyo herhalde. Yirenky çok iyi , pap guey cok istiyor vs.

Gueye simdi mevcut haliyle formdami yoksa bu herif sandigimdan kalitelimi.Kaliteliyse gelsin bari napalim ama fena girer gibi

Maliyeti önemli, tek haneli rakamlara bırakıyorsalar düşünmeden alır 2-3 sene oynatırım çok sağlam oyuncu stoperde de oynuyor, gueyeye 30 vermekten mantıklı en azından
Yaz dönemi ilk gönderilmesi gerekenler listesine yazılır bunları tecrübeyle çok yaşadık son dönemde.

Pahalı da olsa bize seviye yükseltecek oyuncu gerekiyor.

Bu arada pape gueye için ben kupadan önce 40 milyon istediklerini hiç sanmıyorum, 20-25 bandı falandır muhtemelen
Ama şimdi kupa finali attığı gol falan derken 30-35 bandını isterler gibi

Çok para..

Beyler birazdan yatıyorum, yatmadan evvel size bir çift lafım var, şşşşşşş

Neyse şaka bir yana transfer konusunda Osimhen sonrası bir tık şımarıklık hissediyorum üstümüzde, çok fazla oyuncu beğenmeme işi var.

Gueye vs gayet iyi topçular bunlar. Geldiği gibi de direkt katkı sağlar.

Aldığımız her adamdan mevkisinin Osimhen'i olsun, wonderkid ise hayvan gibi wonderkid olsun, Arsenal'i istemeyip bize gelsin falan istiyorsunuz. Şimdi diyeceksiniz ki hayır öyle değil vs ama tepkilere bakınca böyle anlaşılıyor.

Bence Torreira 4 sene önce gelmeseydi ve bugün haberi çıksaydı çoğunuz Torreira'yı istemezdi.

Ucuza bırakıyorlarsa bunu alırım 2-3 sene idare eder

Takım yaş ortalaması error verecek az kaldı. 1 tane satıp kaynak yaratacak topcu yok elde ve işin kötüsü ne biliyo musun kardeş 150 milyon euro harcadık 6 ay önce

Onyedikanin bonservisi kac olacakmis? Kimseyi alamiyorlarsa bari bir scout transfer ve onu opsiyonlu kiralamaya calissinlar. Brügge sanki onu postalamaya dünden razi

Beyler birazdan yatıyorum, yatmadan evvel size bir çift lafım var, şşşşşşş

Neyse şaka bir yana transfer konusunda Osimhen sonrası bir tık şımarıklık hissediyorum üstümüzde, çok fazla oyuncu beğenmeme işi var.

Gueye vs gayet iyi topçular bunlar. Geldiği gibi de direkt katkı sağlar.

Aldığımız her adamdan mevkisinin Osimhen'i olsun, wonderkid ise hayvan gibi wonderkid olsun, Arsenal'i istemeyip bize gelsin falan istiyorsunuz. Şimdi diyeceksiniz ki hayır öyle değil vs ama tepkilere bakınca böyle anlaşılıyor.

Bence Torreira 4 sene önce gelmeseydi ve bugün haberi çıksaydı çoğunuz Torreira'yı istemezdi.
Ulan yatmadan bile roman yaziyorsun nedir bu forumun databasenin senden çektigi hea :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt